Mam Dialog od 6 lat (brak innych opcji), ale jestem zadowolony.
Nie mam PPPoE i chyba dlatego nie nazekam. Posiadam stare dobre ADSL i wszystko smiga jak nalezy. Czasem zdazaja sie zaniki sygnalu, ktore trwaja okolo kilkunastu sekund. Nie jest to razlaczanie modemu, bo komputer nie chodzi 24h na dobe. W kazdym razie nie jest to uciazliwe. Wiekszych awarii czy problemow z internetem nie mam.
CYTAT
@tomekkkz 2mbitach (250-280KB/s).
O tym to raczej zapomnij. Taki transfer jest w porywach. Normalny jest na poziomie 210-230 KB/s.
CYTAT
@lokocool O ile jeszcze jak podlaczasz ich modem do jednego komputera to dziala w miare ok --> ale jak juz podlaczysz go pod router i np. dwie osoby w sieci korzystaja z p2p to modem glupieje i czesto sa resety polaczenia.. i nic sie ztym nie zrobi chyba ze bys sobie kupil Router na Annex B --> Przy czym wykorzystasz go tylko do Dialogu...
U mnie z internetu korzysta komp + laptop wifi. Wszystko jest podlaczone do routera, ten do modemu Dialogu i wszystko smiga bez zadnych problemow. Kilu kumpli ma podobne sieci i nie slyszalem zeby nazekali.
Za telefon place zlotowke, wiec mozna powiedziec, ze jest jako bonus.
W kazdym razie jestem zadowolony i w chwili obecnej nie mam zamiaru nic zmieniac.