Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: eMule 0.41a10 TheBlackHand 7
Osłomania > Baza Informacyjna P2P > P2P - Software i Pomoc > eMule - Oficjalna Wersja i Modyfikacje
jar3cki

changelog:
CYTAT
UPDATED:
Merge v41a.10
CacheUDPSearchResults [SF_IOM]
PNR -> PNR v2 [enkeyDev]
EDT [enkeyDev]
Release window - now translatable and supports rdf/rss description [Some code by enkeyDev]
Bandwidth Control [Pawcio]

ADDED:
PW Prot - password protect and hide downloading and shared files (NOTE: There is NO default password so remember the ones you set! This is not meant to be a complete lock down of files, but just an extra measure to keep out spying eyes.)
SMID - simple mod ID. Much less code to do the same work... includes stats portion of SF_IOM modID
Full multi-select support for deleting files from shared files window.
More memory optimizations
Configurable web server timeout [thanks aibarz]
"Auto" selection of Source Exchange [based on code by Obelix ACC]
Share SubDirs 2.5 [SF_IOM]
Advanced shares browsing [SF_IOM]
Virtual shared dirs [SF_IOM]
Safehash again [SF_IOM]
Modeless dialogs [SF_IOM]
Queue traversal display [SF_IOM]
Spread ReAsk again [SF_IOM]
New Mulisort [SF_IOM]
Sharing permissions [SF_IOM]
Hover capture fix [SF_IOM]
Refresh Shared Files [SF_IOM]
reqBlockClipping [SF_IOM]
ICS [enkeyDev]

CHANGED:
Added scrollbars to logs and preferences menu
Fixes to sorting/columns
Tweaks to powersharing, including auto implementation [most code by Morph team and Pawcio]
Set default share permission
User name and hash displayed in MyInfo window again. If your userhash has changed since the last time you started emule it will be displayed in red.
Added title bar to credits
Fixed issues with TBH Tweaks tree
Tweaks to Anti-Blacklisting
Max Average Downloadrate stat now works
Clients are now indented in download list
Fixes to queue display
Filename always keeps cat color, while the rest of the info will change per paused, downloading etc.
More translatable texts
Lots of optimizations and tweaks

links:
normal:
http://heanet.dl.sourceforge.net/sourcefor...-Kad_v7_Bin.zip
ultra:
http://heanet.dl.sourceforge.net/sourcefor...7_Ultra_Bin.zip

pozdro.
Jurek Kiler
Ciekawe kiedy wyjdzie nowa wersja ?
slepy
Czy ktos z was wie moze czy pojawi sie nowa wersja ??

Szkoda by bylo jesli by sie juz nie pojawila

Caly czas korzystam z v7
OkweL
ja wlasnie zamierzam potestowac black handa ale nie wiem co to jest ultra moze mi ktos podpowiedziec blink.gif
Rooff
Polecam zapoznać się z wyjaśnieniami na stronie, że tak się wyrażę producenta smile.gif

http://razorsofts.net/theblackhand/

Pozdrawiam
Bigos
CYTAT(slepy @ 02.07.04 - 13:58)
Czy ktos z was wie moze czy pojawi sie nowa wersja ??

Szkoda by bylo jesli by sie juz nie pojawila

Caly czas korzystam z v7
*

Co do pytania to ponoć jego następca jest już dawno.

Zwie się Black Rat..... chociaż, The Black Hand też ma wyjść.... a kiedy niestety niewiadomo. :/

.....:::::Bigos:::::.....
cast
szkoda u mnie black hand sie sprawuje rewelacyjnie, przetestowalbym nowa wersje smile.gif
Nefar
Uzywam go od poczatku jak powstal. Jest najlepszy. Przydalaby sie nowa wersja z webcache i jak by jeszcze poprawili zeby sie nie wywalal z traya to juz bylbym w pelni szczescia.

Zaden inny mod nie chodzi tak jak black hand. Jast najszybszy w szukaniu zrodel, znajduje ich najwiecej i szybko sie rozpedza.
Bigos
Hmmm... w szybkości znajdywania źródeł i ilości ich znajdywania, pasmo pierwszeństwa objął dawno MorphXT, dlaczego ? ponieważ bazuje na na najnowszych wersjach oficjalnej wersji, którą posiada większość użytkowników sieci ed2k. A jak wiemy TBH jedzie, na 0.41a10 wink.gif ale to jest, naprawdę Mod - żyjąca legenda smile.gif

misjek_g
Testuje co jakiś czas mody i pare razy wydawało mi sie że znalazłem następce ale po jakimś czasie jednak powracam zawsze do TBH. Jego wadą jest słabe wynajdywanie żródeł przez kademlie przynajmniej u mnie ale i tak sprawuje sie najlepiej respekt.gif
O następcy nie słyszałem i chyba żaden z dwóch twórców moda nie wypuścił nic od lutego.

Mam cały czas nadzieje że
CYTAT
The Black Hand coming  soon ....

pozdro
Nefar
Bigos to jak wytlumaczyc to ze np przy cabin fever by osiolek.com mam w tej chwili po 20 min od odpalenia 120 zrodel a na morfie mam ich raptem 16-24 po 4 godzinach? Od 3 dni szukam zastepcy dla TBH i zaden mod poza tymi nielegalami nie ciagnie tak dobrze i nie znajduje tylu i tak szybko zrodel. Dzieje sie tak dlatego ze TBH wszystkie pliki w auto priorytecie ustawia ni high dopoty dopoki nie ustawi sie w kolejce u 200 osob. W kazdym innym modzie auto ustawia sie od razu na low poniewaz mod znajduje sobie np 300 tylko co z tego bo ustawia sie w kolejce u kilku, kilkunastu osob.

Wg mojej statystyki tbh dziala 30 min jestem w kolejce u 3200 osob a zrodelek znalazl 4300.

Szukam zastepcy tbh bo ma on pewna niedogodnosc mianowicie wylacza sie sam bez zadnego widocznego powodu.
Bigos
Nefar, o tym jak działa TBH , wiem doskonale jest już tyle czasu na rynku że aż grzechem byłoby się z nim nie zapoznać. smile.gif IMHO, Morph, naprawdę znajduje szybciej źródła, przykład szukałem ostatnio albumu "GOA" znalazłem źródeł na Morphie po 2 godzinach - 10 TBH - po 1 dniu znalzł 2....
Niestety Nefar, in oficjalne Forum piszą że z tymi nowymi motorami stare mają problemy, czy to przy znalezieniu czy to przy łączeniu. U mnie przy pięciu plikach, z ponad 300 źródłami Morph włazi na poziom downloadu 40 kB/s zaledwie po 10-20 minut od odpalenia, a później, jest już tylko lepiej. Wyciska z modemu siódme poty. Dla mnie zmienić opcje w Plikach aby nie dodawał nowcyh plików w auto priorytecie a następnie aby go nie zmieniał, nie jest problemem smile.gif Dodam na koniec iż u mnie, Czarna łapa. spisuje się o wiele gorzej niż chociażby od starego, MorphKad'a biggrin.gif

Nefar
Dzis testuje v5.7 morphXT. Jak narazie jakos tam sobie radzi biorac pod uwage nowy hash.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.