Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nokia 5200
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
leonard
sciagnelem troche muzy na mulku czesc sie bez problemu konwertowala (uzywam do tego Nokia PC Suite ) , w inych podaje blad wydaje mnie sie (jest to muza rosyjska ) ze moglbym to porawic zmieniajac nazwe tia . ale jak ?
lokocool
a po co wogule konwerujesz ? ten telefon czyta normalnie MP3 --> ktore recznei tzreba skopiowac na telefon, a nie przez nokia pc suite bo to dziadostwo chce wszytko konwertowac na aac smile.gif

BTW: JAkos nie zrozumialem do konca jakie jest pytanie smile.gif
-=KiZiU=-
CYTAT(leonard @ 14.02.08 - 14:38) *
wydaje mnie sie (jest to muza rosyjska ) ze moglbym to porawic zmieniajac nazwe tia . ale jak ?

"Prawym na plik - zmien nazwe" nie dziala? smile.gif

Qrcze, jakos dziwnie sie czuje odpisujac na to pytanie biggrin.gif Bo nie wiem o co chodzi wink.gif
leonard
CYTAT(lokocool @ 14.02.08 - 17:08) *
a po co wogule konwerujesz ? ten telefon czyta normalnie MP3 --> ktore recznei tzreba skopiowac na telefon, a nie przez nokia pc suite bo to dziadostwo chce wszytko konwertowac na aac smile.gif

czyta mp3 ale po konwersji plik jest duzo mniejszy ,procz tego na tym komp. mam win 2000 a to cholerstwo nie udaje mi sie przekonac aby czytal jakiekolwiek karty pamieci (podobnie nie chce czytac microdriv'a w mojej minolcie) icon_doh.gif icon_doh.gif
jar3cki
@leonard: sciagnij sobie 'poprawny' obraz win xp pro sp2 i zainstaluj smile.gif problemu z cyrylica w nazwach plikow nie bedziesz mial no i wykrywanie sprzetu na usb przez system tez zostanie zalatwione. no chyba ze to tel. ma problem ze znakami unicode - ale wtedy zmieniasz nazwe pliku na fonetyczna i juz tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.