Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pomocy!
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
eduvina19
mam problem. ściągnęłam film z jakiegoś forum tylko ze jest w jakimś programie którego nie znam i muszę go odtworzyć w innym jak to zrobić??

potrzebuje szybkiej odpowiedzi
Maryan
A skąd my mamy znać?

Musisz podać więcej informacji, żeby można Tobie było pomóc.
np:
czy ten film jest w formacie .avi czy innym, a może to w ogóle nie jest film tylko spakowany plik itp...
jar3cki
!ut to rozszerzenie niedokonczonego pliku sciaganego za pomoca uTorrent'a - klient sieci bittorrent

wiecej info np. tutaj: http://www.torrent.eprogramy.net/
Romano
CYTAT(eduvina19 @ 16.04.08 - 19:51) *
mam problem. ściągnęłam film z jakiegoś forum tylko ze jest w jakimś programie którego nie znam i muszę go odtworzyć w innym jak to zrobić??

potrzebuje szybkiej odpowiedzi

Film jest w programie, hm...
Ściągnęłaś film razem z programem, odpal ten program i film.
Jak to zrobić? Najlepiej najprościej, takie rozwiązania są najskuteczniejsze.
eduvina19
śiągniety plik jest zakończony na 100% ale w folderze docelowym nadal jest zaznaczony jako plik !ut
jar3cki
jesli film jest juz sciagniety, a plik dalej ma rozszerzenie !ut to zmien nazwe pliku i zamiast !ut wpisz .avi smile.gif powinno zadzialac, moze utorrent 'zapomnial' zrobic to za Ciebie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.