Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pobranie zawartości strony
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
pab
Jest sobie taki odcinek tutoriali, który nie za bardzo chce mi się otworzyć w przeglądarce (Opera, FF, IE)

Myślałem żeby pobrać to to i otworzyć później z hd. Próbowałem już jakiś Flash Video Resources, Flash getów, DownThemAll! i nic.

http://www.imeem.com/khaossg/playlist/0d42...video_playlist/

Rooff
Hmmm - sprecyzuj 'nie za bardzo mi się chce otworzyć' :>

U mnie na 'Opera Version 9.50 beta Build 9981 Platform Win32 System Windows XP' i Flash Player 'You have version 9,0,124,0 installed' się ładuje. Najpierw pobiera prawie 1,5MB czegoś a później się uruchamia player i ładuje właściwy tutorial.

A siak to pobrać to póki co nie mam pomysłu wink.gif
gulon
Mi też się nie otwiera w oknie na stronie, do której link podałeś. Jak wchodzę bezpośrednio to mi wchodzi. Tutaj link bezposredni:
http://media.imeem.com/pl/AmVvoRZd1j/aus=false/pv=2
pab
@Rooff objaw jest następujący ładuje się plik na pasku do końca, czasami widać screena początkowego, ale nie rozpoczyna odtwarzania (zarówno na linku bezpośrednim podanym przez @gulona)

Wersja
9.50 beta
Kompilacja
9945
/
Wersja
9.23
Kompilacja
8808

Flash Player identyczny 9,0,124,0
Rooff
Teraz jeszcze wziąłem sprawdziłem na IE7 - też działa normalnie.

Może te niektóre tutoriale wymagają Windoswsa XP SP3 - ja akurat mam i mi działa ? a_rotfl.gif

Cięsko wycuć od czego to... Bo jak jedne działają, inne nie? Może tam masz jakiś limit dzienny albo ileś tutków możesz obejrzeć a za reszte trzeba zabulić?
pab
CYTAT(Rooff @ 17.05.08 - 20:05) *
Teraz jeszcze wziąłem sprawdziłem na IE7 - też działa normalnie.

Może te niektóre tutoriale wymagają Windoswsa XP SP3 - ja akurat mam i mi działa ? a_rotfl.gif

Cięsko wycuć od czego to... Bo jak jedne działają, inne nie? Może tam masz jakiś limit dzienny albo ileś tutków możesz obejrzeć a za reszte trzeba zabulić?

Hehe ja mam XP SP3 więc to nie to wink.gif

Sprawdziłem na Vista te same przeglądarki i działa huh.gif (z wyjątkiem starszej opery na ktrórej nie rozpoczyna ładowania gdy wchodzę z głównej)
Nie mam pomysłu co się dzieje w sytemie, spróbuje jeszcze raz przeinstalować flasha.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.