Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co to jest? i jak sie tego pozbyć :P
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
Sokolnikov
Cześć słuchajcie.. od kilku dni na wyświetlaczu mojej komórki pojawiła się dziwna ikonka jak na zalączonym obrazku.. przedstawiający samochodzik.. wyglada jak fiat 126p hyhy tak nawiasem.. co to jest i jak sie tego pozbyc.. nie mogę dzwonic.. tzn mogę wykonywac połączenia ale telefon nie wydaje żadnych dźwięków..
ani wibracji.. próbowałem resetować ustawiania ale to nic nie dało.. help mi.. bo jak sie tego nie pozbęde to go przez okno wyrzucę dziś smile.gif

Berserker
Nie jest to czasem tryb samochodowy ?? Settings-> profiles-> Car ( tak chyba po angielsku powinno być) ?
Sokolnikov
Niby to jest Handsfree.. ale ja nie mam nic podłaczonego do telefonu tongue.gif i to jest dziwne, Bluetooth jest wyłaczony.. a na ekraniku dalej fiacik
I_O
A masz jakis handsfree pod reka? Sprobuj podlaczyc jakies sluchawki i pozniej je odlaczyc, powinno pomoc.
Sokolnikov
Mam I_O.. próbowałem ale efekt dalej taki sam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.