Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nic nie widzę-pomocy.
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Internet i Sieci Komputerowe
Knebel
Problem. conf20.gif
Ostatnio przeglądałem forum - temat Liga Fifa z moim synkiem na kolanach. Oczywiście wielce zainteresował się klawiaturą i obie jego rączki na raz klasnęły po klawiszach. Strona się przeładowała i co??? Temat Liga Fifa - cała strona jest napisana tak małą czcionką, ze dosłownie nie można nic przeczytać (a wzrok mam jeszcze dobry). przelogowałem się, wyczyściłem przeglądarkę, nawet ją przeinstalowałem -nic nie dało. Dodam, że jest to jedyna strona , która wyświetla się w taki sposób. Nawet inne tematy na forum są już w "normalnej rozdzielczości".
Pomóżcie, ktoś wie jak to zmienić ?
Dodam, że przeglądarka to Firefox 3

P.S. Tylko proszę, żeby Phaet nie pisał, że jakbym używał IE to nic takiego by się nie stało deal.gif
Beny_rulez
próbowałeś ctrl+scroll z myszki żeby powiększyć lub zmniejszyć.
Zrobiłem szybki test zmniejszyłem wyłączyłem stronę włączyłem i było ciągle małe ale to na całym ośle może to jakoś przepcha
Knebel
Rzeczywiście to może być to. Nie mogę tego na 100% sprawdzić, bo jestem w pracy. Jedyna róźnica (tak jak mówisz)to taka, że tu zmienia się całe forum, a w chacie tylko jeden temat.
Wróce do domu to sprawdzę -dzięki Beny!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.