Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: XP pro nie laduje sie do konca
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Systemy Operacyjne > Windows 9X / NT / W2K / XP
marki
Zatrzymuje sie tuz przed koncem operacji i stoii.
Tuz przed tym zawieszeniem pokazuje sie pole do logowania z jeszcze jakims komunikatem ale bardzo szybko znika
nawet nie mozna wcisnac klawisza Break.
I koniec, mysz chodzi,
w safety mode moge wejsc i mie mam pojecia co dalej robic.
Do safety mode loguje sie jako admin, probowalem przywracanie systemu, wirus scan, i cos do naprawy registrow. NIC!
pzdr
marki
lokocool
a w trybie awaryjnym mozesz sie zalogowac z twojego profilu ?
Jesli tak to zalogoj sie i restart --> jesli nie to prawdopodobnie masz jakas kaszane ze sterownikami. Rozumiem ze to co sie pokazuje to jest taka niebieska planasza ktora szybko znika i robi sie restart tak? jesli tak to podejrzyj sobie Podgladu Zdarzen w narzedziach admininstracyjnch w panelu sterownia tam wszytko jest zapisywane co wywalilo windows.

smiley13.gif
klek0sik
w c:/documents and setting z awaryjnego wywal swoj profil (caly folder).Po odpaleniu kompa zaladuje ci nowy.Jesli to jakis syf na profilu to po tym myku powinno ci spokojnie odpalic
lokocool
jesli juz to utworz nowy i z niego sie zaladoj a nie wywalaj starego chyba ze chcesz stracic wszytkie ustawienia programow i aplikacji
klek0sik
CYTAT(lokocool @ 06.08.08 - 10:05) *
jesli juz to utworz nowy i z niego sie zaladoj a nie wywalaj starego chyba ze chcesz stracic wszytkie ustawienia programow i aplikacji

no i co mu to da? nie wiadomo po co kolejne konto na rzecz paru programow ktorych ustawki mozna zrobic w 5 minut.Dla mnie to niepotrzebne zasmiecenie kompa.
marki
Udalo mi sie zatrzymac ta stronke co tak szybko przelatuje:
na planszy logowania jest nastepna z komunikatem ze nie moze mnie zalogowac,
i zebym sprawdzil pasword poniewaz jest "case sensitive" i OK do wcisniecia .
Jesli wcisne OK wszystko przelatuje bez mozliwosci wpisania passwordu,
nastepna plansza jest "Windows is starting up...." i koniec. wszystko na cos czeka!

na ustawieniach mi nie zalezy wiec bede probowal wywalic ten profil

pzdr
marki
I_O
Sprobuj po zalogowaniu w safety zmienic temu userowi haslo, moze tam sie cos poknocilo?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.