odpowiedz1-dzieki @wert podany przez ciebie wpis rejestru zadzialal-mozna juz przesuwac ikonki
odpowiedz2-klawiaturka to komplet bezprzewodowej cordles keyboard+mycha firmy logitech niestety nie jestem w 100%pewny typu -wyglada dokladnie jak ta
klawiaturaaaapomimo instalki polecanych sterownikow klawiaturka nie dziala -dodam ze podczas instalki sterownikow wyskakuje okienko z prosba o wlozenie plytki z sp2-ktorej nie posiadam wogole a system ma latki powyzej sp2 -malo tego na powyzej podanej stronce ten itouch ma jakos duzo funkcji w porownaniu do tego co pokazuje moja wersja-u mnie jest tylko 3 zakladki w tym jedna ze statusem baterii i przyciskiem connect-klikam na nia i nie laczy mi klawiatury-nic sie nie dzieje
Pamietam ze poprzednio wystarczylo wgrac byle jakie stery logitecha i gralo wszystko-teraz klawiaturka przestala dzialac po wymianie baterii w myszce tak ,sama z siebie-wywalilem wszystkie sterowniki logitecha -wgralem od nowa (z tym ze podczas instalki jest ten glupi komunikat o sp2) i po resecie tylko mysz lazi a klawiatura milczy jak zakleta.
@Auxiliaris system wolny od robactwa czesalem go wlasnam antywirkiem +skaner online +search destroy i dodatkowo jeszcze raz skanerkiem coz poszukalem jakiegos innego stera wywale all i zainstaluje-dam znac jak poszlo