Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Vista Skin
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Systemy Operacyjne > Windows 9X / NT / W2K / XP
Szwarcu
Witam czy znacie jakiś patch/program do Windows XP który zamienia ikonki,paski na te z Visty i nie muli przy tym mocno kompa ( od razu wykluczając VTP, Vista Brico Pack )

dzięki z góry
vince44
Windowblinds + vista plus
Szwarcu
a dużo wydajności pochłania ?
-=KiZiU=-
Poszukaj sobie Vista Inspirat 2 - cala paczka ze wszyskim.

Co do wydajnosci - ja nie zauwazylem zadnej zmiany.
Szwarcu
CYTAT(-=KiZiU=- @ 19.08.08 - 07:55) *
Poszukaj sobie Vista Inspirat 2 - cala paczka ze wszyskim.

Co do wydajnosci - ja nie zauwazylem zadnej zmiany.

owego posiadam .... komputer się czasem wyłącza kilka minut
vince44
CYTAT(Szwarcu @ 14.07.08 - 15:58) *
Moja konfa PC to

Proc : E4700
Ram : 2 GB
Dysk : 250
Grafa : GF 9600 rdzeń 675 pamięc 1000
Zasiłka : 480 W

Jeśli przy takiej konfiguracji komputer wyłącza się w ciągu kilku minut, to proponuję reinstall systemu. smile.gif
bns
Zainstaluj sobie Viste - nie wiem po co się samemu oszukiwać :)
Auxiliaris
CYTAT(bns @ 19.08.08 - 17:07) *
Zainstaluj sobie Viste - nie wiem po co się samemu oszukiwać smile.gif

Bo system systemowi nie równy, a wygląd wyglądowi również wink.gif

Szwarcu
CYTAT
Zainstaluj sobie Viste - nie wiem po co się samemu oszukiwać smile.gif

Jeżeli masz mi takie pierdoły pisać to nie pisz w ogóle, mam sobie dla głupich ikonek całego kompa ślimaczyć ... no proszę cie

PO CO SIĘ OSZUKIWAĆ

CYTAT
Jeśli przy takiej konfiguracji komputer wyłącza się w ciągu kilku minut, to proponuję reinstall systemu. smile.gif

Chyba mnie źle zrozumiałeś ... nie chodzi o to że sam z siebie się tak wolno wyłącza lub się wyłącza sam całkiem, tylko o to że System długo zamyka te wszystkie remaki ikonek itp itd etc

w rejestrze mam ustawiony shutdown po 20 sekundach ... po 20 sekundach pokazuje YzShadow nie odpowiada
Wiadome że owy YzShadow jest programem dodającym cienie pod ikonami jest on z Visty

Tych programów jest ciurek ... mam nadzieje że zupdateowany vista inspirat 2 nie zrobi mi takich numerów smile.gif
I_O
CYTAT
po 20 sekundach pokazuje YzShadow nie odpowiada

To go wywal - ikonki i kolorki pozostana i tak. Ja uzywam tego Inspirata tylko ze wzgledu na przyjemna czarna skorke i troche inne ikony, ale bez tych wszystkich dodatkow i nie sprawia najmniejszych problemow
Szwarcu
zobaczymy czy to coś da
sienio
Już bez przesady. Komp masz bardzo mocny ( no może ramu troche mało) więc Vista powinna chodzić całkiem nieźle
wert
Są w sieci instalki windy XP z podmienionymi ikonami,themes itd.Winda wyglada jak prawdziwa Vista co w tym przypadku stanowi duzy plus gdyz nie trzeba instalowac specjalnie programów do upiekszania.Ja bym podażyl w tym kierunku smile.gif
wert
Sorka ale edycja poprzedniego cos krociutka

http://www.exsite.pl/programy_soft/55508-r...y-malcolmx.html
jar3cki
@wert: chcesz zeby Cie znowu zbanowali? tongue.gif linkow do RS nie dajemy, wystarczy sama nazwa, jak kto chce to znajdzie smile.gif
wert
CYTAT(jar3cki @ 20.08.08 - 13:22) *
@wert: chcesz zeby Cie znowu zbanowali? tongue.gif linkow do RS nie dajemy, wystarczy sama nazwa, jak kto chce to znajdzie smile.gif

no ja podalem opis,co windows zawiera,a ze na dole cos tam z rapida jest? zamknac oczy i nie patrzec tongue.gif
bns
CYTAT(Szwarcu @ 19.08.08 - 20:33) *
CYTAT
Zainstaluj sobie Viste - nie wiem po co się samemu oszukiwać :)

Jeżeli masz mi takie pierdoły pisać to nie pisz w ogóle, mam sobie dla głupich ikonek całego kompa ślimaczyć ... no proszę cie

PO CO SIĘ OSZUKIWAĆ
Bo system to trzeba umieć skonfigurować i zarządzać.

Sam długo się wstrzymywałem z testami Visty, słuchając jaka to ona jest be. Teraz mam u siebie i twierdze, że z tym ślimaczeniem to bzdury - kolejny internetowy fud.
Auxiliaris
Mało tego, to przy dzisieszych możliwościach sprzętowych nic nie stoi na przeszkodzie, aby postawić sobie kilka systemów równolegle na jednym PC.

Ja dla przykładu mam obecnie na moim lapku: Vista, XP i Mac OS X 10.5.4
Wystarczy tylko kolega Google, trochę samozaparcia + ciut wiedzy z zakresu kompiuterów smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.