Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: btstac~1.exe w skype
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
wert
Co to jest za usrojstwo? Wyskakuje przy odpaleniu Skype i informuje o próbie uzycia Skype.Mam zaakceptowac lub odrzucic.
No,wolalbym wiedziec co robie a google nie mówi mi nic.Forum polskie Skype'a nie znajduje wyników a w innych jezykach raczej nie poradze sobie.

Z gorki thx
Auxiliaris
Sprawdź na tej stronie - http://secunia.com/vulnerability_scanning/online/?task=load

Jak aktualne masz aplikacje, sprawdzony będzie Skype i inne składniki, jak otrzymasz zielone haczyki to ok, w innym przypadku zostaniesz poinformowany co jest przestarzałe...

I_O
To jest kawalek sterownika bluetooth Widcomma, uzywany pewnie w tym przypadku do bezprzewodowych sluchawek
wert
CYTAT(I_O @ 21.09.08 - 19:33) *
To jest kawalek sterownika bluetooth Widcomma.....

strzal w 9-tke smile.gif
To nie od sluchawek bo ich nie mam,ale od bluetooth owszem.Na stacjonarnym nie mam tego,w laptopie i owszem.Pytanie teraz - zezwolic czy nie?

Ps.generalnie nie lubie wymuszanych przez aplikacje "decyzji uruchomieniowych",ale moze to mi sie przyda choc nie mam teraz tego swiadomosci.Ale jestem za zabronieniem.Co wy na to?
I_O
Mam na mysli ze Skype laduje stera na wypadek gdybys takie sluchawki mial. Jesli ich nie masz to w sumie nie ma wiekszego znaczenia czy to bedzie uruchomione czy nie. Ja bym tego dla czystej higieny nie uruchamial - po co ma chodzic cos co nie jest potrzebne?
wert
aha,dzieki

Edit

ale ze mnie glupek tongue.gif wystarczylo kliknąc a prawda stala sie cialem,wsio podane na tacy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.