Pisalem do DELL,mam 3 lata wsparcia (jakis Buisness day) i odpowiedzieli mi ze problem rozwiaze reinstall systemu i sterow,tyle ze takie info to se moga wsadzic gdzies.No cóz,problem jest na tyle uciażliwy ze zrobilem to,więcej! polowe sterów poprostu wywalilem i tak na goło testowalem,nic to nie dalo,mycha zamraza sie,jest to nieprzewidywalne,nie ma znaczenia co i gdzie,no moze wiecej objawia sie to na przeglądarkach www.Przez moment myslalem ze to moze blokowane wyskakujące okienka powodują albo java (nawet wyinstalowalem ją) tyle ze w dalszym ciągu problem wystepuje.
Slyszal ktos z was o takim problemie i wie albo podejrzewa co moze powodowac takie zachowanie systemu? za wszelkie info bede wdzieczny.
Aha
mialem tez myche na kabelku,to samo,mam takze na dysku Debiana i tu nie ma problemu zadnego.
jakies nowatorskie rady typu zainstaluj system jeszcze raz nie wchodza w gre,to sluzbowy laptop dopiero co postawiony system z bazami,bajerami pod serwer,problem "musi" rozwiazac sie bez nowej instalki