Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aktualizacja nie wgrywa sie
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Systemy Operacyjne > Windows 9X / NT / W2K / XP
wert
Chopy mam problema

Zainstalowana poprawka ma prawdopodobnie jakis błąd i pobiera mi sie i instaluje w kółko,a po info ze zostala zainstalowana,wylłączam kompa jak bozia nakazuje a poprawka nie wgrywa sie,powoduje zwis totalny i komp godzinami próbuje sie wyłączac i nie wylaczy sie,wiadomo-standartowe okno z ostrzezeniem o nie wyłączaniu kompa i zasilania tongue.gif .Nie moge wyinstalowac jej wiec jedynym pomyslem by ja wywalic jest usuniecie reczne.I tu pytanek pare smile.gif

1.Gdzie jest folder w ktorym znajdują sie "wgrane ale jeszcze nie przetrawione" poprawki?
2.Czy wywalenie reczne spowoduje ponowne ściagniecie ich przy kolejnej okazji aktualizacji?
3.Czy wykonanie dwóch powyzszych punktów moze spowodowac jakies komplikacje na potem?

Ps.
nie chodzi mi o folder Windows z poprawkami typu $Uncośtam - nawyk,byc moze zły,wywalam to zawsze smile.gif
w84u
Najpierw w Podglądzie zdarzeń (narzędzia administracyjne) Aplikacja wyszykaj wpisy MsiInstaller pasujące czasowo z godziną wyłączenia i we właściwościach zdarzenia zobacz co to za poprawka (w/g mnie MSXML 4.0 SP2 (KB936181) ) poczym w dodaj usuń programy zaptasz Aktualizacje i znajdź wpis z aktualizacją poczym usuń. Sugierowałbym pierwej pogooglować i odwiedzić witrynę Microsoftu Pomoc i Obsługa techniczna . Czasami mądrze radzą smile.gif . Pozdro
wert
nie,to napewno nie ta poprawka,tamta ma 461 na koncu

Normalnie nie wyinstaluje poniewaz usuniecie tych zapisów w C:\Windows\$Unitp powoduje ze nie bedzie mozna tego usunaac.Pamietny topic na osiol.net o odchudzaniu.
wert
Sorki za posta dubelka ale edycja krotka.mam juz,nie zauwazylem ze takowy temat juz był

http://www.osiol.net/lofiversion/index.php/t33314.html

Tu miesci sie folder z aktualizacjami
KOD
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download

SOLVED
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.