Witam, Ponieważ nie mam jak się w 100% dowiedzieć, to chciałbym wiedzieć czy neostrada tp zniosła w końcu limity dla wszystkich klientów czy tylko dla "nowych"?
Pozdrawiam, RyJeK.
sienio
11.11.08 - 16:36
CYTAT(ryjek @ 11.11.08 - 16:25)
Witam, Ponieważ nie mam jak się w 100% dowiedzieć, to chciałbym wiedzieć czy neostrada tp zniosła w końcu limity dla wszystkich klientów czy tylko dla "nowych"?
Pozdrawiam, RyJeK.
Tp zniosła już dawno limity, zarówno dla starych jak i nowych klientów.
Na infolinii nie udzielają takich informacji?
ryjek
11.11.08 - 16:38
Dzięki @sienio. Na temat neozdrady i jej infolinii nie będę się wypowiadał.
Carlos
11.11.08 - 16:58
CYTAT(ryjek @ 11.11.08 - 16:38)
Dzięki @sienio. Na temat neozdrady i jej infolinii nie będę się wypowiadał.
A czemu to ?? Ja akurat od dłuższego czasu jestem bardzo zadowolony
Pozdrowienia.
ryjek
11.11.08 - 17:47
Chyba po prostu szczęścia do ludzi nie mam, a i lenistwo swoje robi Ale dobrze wiedzieć, że są zadowoleni, bo to może świadczyć o tym, iż poprawia się jakość usług
roni_
12.11.08 - 12:11
CYTAT
Dzięki @sienio. Na temat (...) jej infolinii nie będę się wypowiadał.
Wypraszam sobie ;P
POSTMAN
12.11.08 - 13:58
CYTAT(roni_ @ 12.11.08 - 12:11)
CYTAT
Dzięki @sienio. Na temat (...) jej infolinii nie będę się wypowiadał.
Wypraszam sobie ;P
Tu nie ma co sie wypraszać bo sa konsultanci i "konsultanci". Jedni się nadaja inni nie do tej pracy. Jak sie niektórych słucha to nóż sie w kieszeni otwiera. Ale to tak na kazdej infolinii jest że są lepsi i gorsi. Być może @ryjek nie miał szcześcia do osób kompetentnych. Sam tam pracuje to wiem jak jest, rotacja pracowników na takiej infolinii jest spora a wiekszość nowych na początku tragicznie prowadzi rozmowy. Z czasem pewnie jak ktos poważnie podchodzi do tej pracy się wyrobia ale predzej odejda i przyjda kolejni nowi.
Dani84
12.11.08 - 14:51
CYTAT(POSTMAN @ 12.11.08 - 13:58)
...a wiekszość nowych na początku tragicznie prowadzi rozmowy. Z czasem pewnie jak ktos poważnie podchodzi do tej pracy się wyrobia ale predzej odejda i przyjda kolejni nowi.
A Ty Postman?
PS. Nie mam nic złego, ani zdroznego na myśli. Sam mam neo 4 lata z leksza i psioczyłem zaledwie dwa razy
POSTMAN
12.11.08 - 17:28
CYTAT(Dani84 @ 12.11.08 - 14:51)
CYTAT(POSTMAN @ 12.11.08 - 13:58)
...a wiekszość nowych na początku tragicznie prowadzi rozmowy. Z czasem pewnie jak ktos poważnie podchodzi do tej pracy się wyrobia ale predzej odejda i przyjda kolejni nowi.
A Ty Postman?
PS. Nie mam nic złego, ani zdroznego na myśli. Sam mam neo 4 lata z leksza i psioczyłem zaledwie dwa razy
Wiesz ja z tego ze skończyłem studia na kierunku informatycznym dość szybko się zaaklimatyzowałem i merytorycznie myślę że byłem jednym z lepszych co zostało docenione. Oczywiście pierwsze dni w moim wykonaniu tez były tragiczne bo mnie od razu na pierwszą linie po szkoleniu dali bez szkolenia adaptacyjnego ale po 2 tygodniach już było ok. Później to już kwestia przestrzegania procedur, ale jak nie znasz podstaw obsługi komputera albo nie jesteś pojętny i nie uważało się na szkoleniu to potem zdarzają się takie rozmowy że kosmos. Teraz pracuje z tej drugiej strony to się mogę nasłuchać różnych kwiatków.
zimi2k
12.11.08 - 17:54
a ciekawe kiedy bedzie dostepna dla wszystkich obywateli!!. Zawalaja rachunki glupimi ulotkami, wydaja kase na jeszcze glupsze reklamy z Zamachowskim - ale nie mają kasy by w mniejszych miastach postawic odpowiednie centrale
Ricewind_pl
14.12.08 - 09:52
CYTAT(zimi2k @ 12.11.08 - 18:54)
a ciekawe kiedy bedzie dostepna dla wszystkich obywateli!!. Zawalaja rachunki glupimi ulotkami, wydaja kase na jeszcze glupsze reklamy z Zamachowskim - ale nie mają kasy by w mniejszych miastach postawic odpowiednie centrale
Ale idzie ku lepszemu bo jak kończy się umowa to dzwonią przypominają i ewentualne przedłużenie kurierem przysyłają co mnie pozytywnie zaskoczyło
sienio
14.12.08 - 20:19
CYTAT(zimi2k @ 12.11.08 - 17:54)
Mieszkam w miejscowości która ma niespełna 4 tysiące mieszkańców, do tego w Polsce B (niedaleko jednego z najbiedniejszych powiatów w Polsce) i odpowiednia centrala jest. Więc różnie to bywa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.