Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stworzenie linka do opisu
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
BLADE1972
Witam jak stworzyć link aby go móc wkleić do np.opisu na gg chodzi mi konkretnie że mam już opis ale to jest tylko jako zwykły tekst i aby móc wejść na tą stronkę trzeba go skopiować i wkleić do przeglądarki.Mnie chodzi oto aby był tak stworzony jak każdy link do danej strony internetowej że tylko się w niego kliknie i strona się otwiera.Będę wdzięczny za pomoc gdyż nigdy tego nie robiłem i zielonego pojęcia nie mam jak się tworzy taki link.
-=KiZiU=-
CYTAT(BLADE1972 @ 12.11.08 - 07:11) *
Witam jak stworzyć link aby go móc wkleić do np.opisu na gg chodzi mi konkretnie że mam już opis ale to jest tylko jako zwykły tekst i aby móc wejść na tą stronkę trzeba go skopiować i wkleić do przeglądarki.Mnie chodzi oto aby był tak stworzony jak każdy link do danej strony internetowej że tylko się w niego kliknie i strona się otwiera.Będę wdzięczny za pomoc gdyż nigdy tego nie robiłem i zielonego pojęcia nie mam jak się tworzy taki link.

Nie da sie zrobic klikanych linkow w opisach gg.
BLADE1972
Jak się nieda jak widzę że u znajomych mają oni to gdy się klika na link to stronka się otwiera.
tapczan
heh, się spytaj znajmoych, ale nie widziałem osobiście szczerze mówiąc
Rooff
Oni u Ciebie mają, bo Twój program (gadu-gadu, tlen, inny) wykrył u nich w opisie link. Jeśli ktoś wklei do opisu pełny link (z 'http://' na początku) to wtedy program automatycznie podkreśla (a przynajmniej powinien tongue.gif), a jeśli samo www.... to wtedy rozpoznaje go jako tekst (o ile się nie mylę, i nie we weszystkich programach musi to być tak samo zrobione :]).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.