Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: programy do back upa systemu badz partycji
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
rebel
witam
jak w temacie -poszukuje softu do robienia back upu systemu i mozliwosci szybkiego przywracania poprzednich stanow pomimo awarii startu windy.Prosze tylko o nazwy softu ktorym sami sie poslugiwaliscie czyli mieliscie okazje sprawdzenia na wlasnej skorze skutecznosc i komfort pracy-opisy na witrynach mnie juz przestaly interesowac poniewaz marketing jest skutecznym narzedziem dezinformacji biggrin.gif
oczywiscie moga byc produkcje komercyjne

na czym mi specjalnie zalezy:
-mozliwosc wskazania co ma byc zapisane do backupu
-duza kompresja obrazow back upow
-latwosc obslugi
-niezawodnosc dzialania-najlepszy soft nic mi nie da jesli nie da sie przywrocic windy i ustawien do poprzedniego stanu bo awaria objela start systemu lub podobne

za wszystkie sugestie dziekuje

obecnie testuje system rollback i maa on jednak male mankamenty-acronis true image za malo elastyczny w ustawieniach
-=KiZiU=-
PowerQuest Drive Image... uzywam od zawsze - z lenistwa w sumie smile.gif Ma wszystko czego mi potrzeba, wiec nie interesuje sie innymi wink.gif
I_O
True image uzywalem i bylem z niego dosc zadowolony, elastycznosc ustawien byla dosc obojetna bo i tak robilem obraz calej partycji.
Prtzywrocenie obrazu tez dzialalo dobrze - z jednym malym ale: backup zostal nagrany na CD i program przywracajacy dosc uporczywie nie mial ochoty go tam znalezc, dopiero po skopiowaniu pliku na HD dal sie przekonac i dalej pracowal bez zastrzezen.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.