Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: AQQ problem
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Szwarcu
Witam xD
Trochę śmieszny i dziwny problem mam ;D
Iż .... wspomnianym wyżej programie ... AQQ mam problem .... może zacznę inaczej ... wiadomo aby przenieść okienko jakiegoś programu ... ciskamy na panel tam gdzie jest przycisk zamknij, minimalizuj, przywróc w dół, lecz ... okno programu tak mi wywaliło poza ekran ze wcieło ten pasek .. i nie moge go przeniesc .. i sterczy w bardzo nie wygodnym miejscu ... i nie moge go za nic z tamtąd ruszyc xD POMOCY biggrin.gif
sienio
Kliknij prawym przyciskiem na belkę okna na pasku START na dole ekranu (nie wiem jak to precyzyjnie nazwać) kliknij przenieś, i potem wskaż gdzie ma wylądować okno.
I_O
Jesli masz ten program na pasku na dole po prostu kliknac w niego prawym klawiszem myszy, wybrac przesun i strzalkami kursora zmienic jego pozycje. Albo alternatywnie przyciskami alt + tab uaktywnic okno programu, nastepnie alt+ spacja otwiera jego podreczne menu, wybrac przesun i dalej juz kursorem
Szwarcu
Żadno nie zadziałało xD
I_O
Niemozliwe.
Sprobuj jeszcze raz tego drugiego sposobu. I zapomnij o myszce - mialem na mysli strzalki kursora na klawiaturze. Na koncu operacji nacisnij tez oczywiscie enter
Szwarcu
Ten program nie jest na pasku ;D
-=KiZiU=-
CYTAT(Szwarcu @ 18.01.09 - 17:46) *

Chyba najszybsze wyjscie to zrobienie kopii, odinstalowanie i zaintalowanie od nowa smile.gif
Auxiliaris
W folderze instalacyjnym jest chyba plik .ini, jak się nie mylę nazywa się settings.ini
Może w nim można zmienić pozycję okna. To tylko takie przypuszczenie ale może da się coś zmienić.
Oczywiście przed edycją pliku .ini należy wyłączyć AQQ.
I_O
CYTAT

Aaa, bo trzeba umiec - albo chciec - czytac, to czesto wiele ulatwia smile.gif
Szwarcu
^^ o kurde ... wyczaiłem xD sam biggrin.gif
Wystarczy najechać na krawędź ... tak aby ukazała się strzałka rozciągania okna ... rozciągnąć o milimetr nawet albo po prostu kliknąć ... i wraca tak ze pasek widać biggrin.gif

Szykujcie się na mój nowy temat dotyczący CPU serii E4***
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.