Witam
Sprawa wyglada tak ze kupilem kiedys sobie komputerek oczywiscie z wgranym windowsem i z numerem seryjnym na naklejce (moze gdzieindziej tez byl ale jakos nie zachowaly sie pudelka) i teraz najgorsza sprawa naklejka sie zdarla i czesc kodu jest nieczytelna i nie mam pojecia jak ja odzyskac a czeka mnie czysczenie komputerka - gruntowne czyszczenie.....
I moje pytanko czy jest mozliwosc odtworzenia tego kodu - zaznaczam ze wgrany system jest na tym wlasnie kluczu....
Z gory wielkie dzieki
P.S. Sorki jak sie z tematem wstrzelilem w nie ten dzial.....
Na początku sprawdź to.
LINKLink
W związku z tematem.
Orientuje się ktoś, czy jest szansa odzyskania klucza z oryginalnego XPeka wersji home jeśli posiada się płytkę, natomiast naklejkę z kluczem zagubiono? Zaznaczam, że Windows ten nie jest obecnie zainstalowany na komputerze.
Swego czasu kupiłem Windowsa razem z komputerem, jednak klucz został jak podejrzewam na pudełku, które pewnie zostało wyrzucone.
Jest jakaś szansa? Pytam z czystej ciekawości.
-=KiZiU=-
13.05.09 - 09:03
Rachunek za tego kompa posiadasz?
Płytka z xpekeiem nie jest żadnym dowodem na legalnośc,liczy sie naklejka+ksiązka+ faktura.
Generalnie kolo robiacy w audycie stwierdził mi ostatnio,ze w takich sytaacjach naklejka wystarczy by odpuscili sobie przy ewentualnym sprawdzaniu.Do domu bez powodu nie wjeżdżaja więc nie ma co sie martwić za bardzo.
Oczywiście rachunek, fakturę, posiadam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.