Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Word 2003
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Rooff
Ostatnio ni z tego ni z owego pojawiło mi się w Wordzie takie coś:

Ktoś ma pomysł co to jest i jak się to właczyło/jak to wyłączyć? smile.gif

Dodam, że w 'Narzędzia -> Opcje -> Widok' i ramka 'Znaczniki formatowania' wszystko mam odznaczone (i nic tam sam nie zmieniałem ostatnio)...

icon_error.gif
wert
Nie widze tego w OpenOffice,a mam tylko to w domu,ale czy to czasem nie jest zakotwiczenie? pamietam ze w takim naprzykład Płatniku mozna to ustawic i tam własnie nazywa sie to kotwica.
I_O
Microsoft office tools - ustawienia jezykow - usunac z listy aktywnych jezykow chinski, koreanski i japonski. Ponoc ma dzialac.. wink.gif
Magnolia__
format > opcje formatowania > obramowanie i cieniowanie > wszystko poustawiac na "brak"
Rooff
Wert - to nie to...
Magnolii sposób nie zadziałał...

Ale co ciekawe sposób I_O tak laugh.gif Dzięki biggrin.gif
Miałem na liście koreański, wywaliłem i nie ma tego "czegoś".

Aha - jeszcze wraz z tym "czymś" włączyły mi się jakieś dziwne pozycje w menu (w różnych miejscach) - teraz jak to jedno zniknęło to już tych "nowych" zakładek też niema. Dzifffne...

Ale dalej pozostaje pytanie - co to jest i dlaczego się to pojawiło w ogóle?
I_O
Microsoft Knowledge Base, artykul numer 839371, se doczytaj smile.gif
Te rzeczy to sa chyba jakies znaczniki krawedzi, pewnie maja jakies znaczenie przy pisaniu tymi azjatyckimi hieroglifami - nie mam pojecia. Ale bardzo mozliwe ze nawet programisci Microsoftu nie do konca wiedza skad sie to bierze, przy tak kompleksowym programie jak Office moga sie cuda - wianki zdarzac o jakich sie autorom nie snilo smile.gif
Rooff
A bo robią jakiś nowy Office 2007 z Ribbonem i cudownie nowymi do dupy formatami .docx .xlsx itp. zamiast się zająć starym dobrym Office 2003 i trochę go tylko poprawić tongue.gif

Tak mi coś świta, że już mi się kiedyś toto włączyło - ale chyba wtedy przy okazji akurat robiłem reinstal systemu, więc problemu na dłużej nie było wink.gif Teraz jakoś nie mam czasu tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.