Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak wydrukowc zabezpieczony plik pdf
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
fabrini
Jak w temacie:

Mam instrukcje obslugi w tymze formacie i jako ze jestem czlowiek starej daty duzo lepiej przysfajam slowo pisame z papieru a tu psikus bo wlasciciel sobie zabespieczyl plik przed dukowaniem... Czym to mozna obejsc bo ja jednak chce to miec na papierze.....

Z gory wielkie dzieki
I_O
O ile plik zabezpieczony jest tylko jednym haslem sprawa jest dosc prosta i na przyklad taki APPR poradzi sobie z tym natychmiast. Gorzej jesli plik ma zalozone podwojne haslo, bo wtedy pozostaje tylko brute force i to moze ( choc nie musi - zalezy od hasla) potrwac baaaardzo dlugo smile.gif
Gdybys akurat nie dysponowal odpowiednia wrsja testowa programu mozesz podeslac tego PDF-a, sprobujemy.

BTW przeniose temat do "software", pasuje tam lepiej
Yahol
Inna prosta metoda: *ja tak robie czasami na Maczku:
-robimy zrzut ekramu, *tej czesci zawierajacej tekst
-wysylamy do jotpega
-drukujemy tegoz jotpega.

(na maku to jest proste, bo zaznaczone pole jest automatycznie zapisywane w png, i wydruk idzie natychmaiast, w windowsie tez chyba nie jest skomplikowane(
fabrini
Dzieki serdeczne odblokowalo sie przy pomocy pierwszej metody a co smieszniejsze to wcale nie bylo hasla zabezpieczajacego tylko poprostu zabezpieczone przy pomocy ikonki....

Jeszcze raz dzieki wielkie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.