CYTAT(Auxiliaris @ 26.08.09 - 21:00)

Nie Rooff
Przy okazji - zwracaj uwagę na poprawną pisownię nicka, bo może ktoś pomyśleć, że go ignorujesz...
Moja wina. Zawsze mam problem z nickiem Roffa. Nie wynika to w najmniejszym stopniu z ignorancji. Po prostu tak mam. Zresztą, nie tylko z Roffem. Czasami spotykam ludzi na ulicy i wiem, że skądś ich znam - pamiętam twarze, jestem w stanie sobie przypomnieć wydarzenia związane z tymi osobami. Imienia, nazwiska jednak - za cholerę. Jakiś defekt mózgu. Cholera wie. Może mi jakąś płytkę wszczepili czy cuś....

Raport był ode mnie
No co Ty... nie domyśliłbym się nigdy.

(...) ponieważ nie zauważam związku z tematem - a jeśli GMod prawi spam, to źle się dzieje. Co, może nie mam racji?
Masz absolutnie rację. Problem w tym tylko, że ze mnie taki gmod jak z koziej dupy trąba. Zawsze tak było, jest i będzie. Nigdy to jakoś nikomu specjalnie nie robiło różnicy.

I znowu się chwalisz, jeśteś tak lubiany jak g-ówno pływające w rosole - tak słyszałem, nie frustruj się, każdy w końcu ma przyjaciół jak i wrogów - w Twojej filozoficznej gwarze nazywa się to jakoś.... sympatie i antypatie ?
Nie wiem jakie Wy macie tradycje kulinarne w Niemczech, ale u nas w rosole pływają oka, nie g.ówna. No, ale co kraj to obyczaj.