Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ł w Excelu 2007
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Romano
Trochę głupi, ale wkurzający problem mam.
Otóż w Excelu próbuję zacząć pisać od litery małej ł i niestety nie wskakuje mi (wskoczy ewentualnie po uprzednim naciśnięciu F2). Od dużej Ł da się bez problemu.
W Excelu 2003 nie mam tego problemu. Na pewno nie są to sterowniki karty graficznej (normalnie ł wchodzi obojętnie gdzie i obojętnie gdzie w Excelu - tylko nie na pierwszym miejscu).
Szukałem już pomocy na różnych forach (także microsyfu).
Gdzieś widziałem że alt+L otwiera okno dialogowe tabeli przestawnej - ale jakoś u mnie to nie działało.
Miał ktoś może taki problem (albo wie gdzie w excelu wyłączyć skróty klawiszowe)?
Klimak
Coś nie wiem, u mnie żadne skróty nie zmieniane wszystko oryginalnie. A moge spokojnie od "ł" zacząć.
A nie możesz po prostu zacząć pisać w tym tzw. oknie formuły(zdaje się, że to robi ten F2) w sumie co Ci za różnica
=====
A jednak rzeczywiście od "ł" się nie da zacząć. Wcześniej chyba nie do końca zrozumiałem o co Ci chodzi z tym ł. Ale to zawsze możesz zacząć od innej litery skasować ją i pisać raz jeszcze. W sumie to chyba tak mocno nie przeszkadza...
Romano
Mi osobiście to w ogóle nie przeszkadza, ale powiedz to mojemu pracodawcy biggrin.gif więc szukam rozwiązania...
Auxiliaris
Przeczytaj tutaj ostatni post.
Romano
Tylko, że to nie to, bo sprawdziłem to na samym początku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.