Trochę głupi, ale wkurzający problem mam.
Otóż w Excelu próbuję zacząć pisać od litery małej ł i niestety nie wskakuje mi (wskoczy ewentualnie po uprzednim naciśnięciu F2). Od dużej Ł da się bez problemu.
W Excelu 2003 nie mam tego problemu. Na pewno nie są to sterowniki karty graficznej (normalnie ł wchodzi obojętnie gdzie i obojętnie gdzie w Excelu - tylko nie na pierwszym miejscu).
Szukałem już pomocy na różnych forach (także microsyfu).
Gdzieś widziałem że alt+L otwiera okno dialogowe tabeli przestawnej - ale jakoś u mnie to nie działało.
Miał ktoś może taki problem (albo wie gdzie w excelu wyłączyć skróty klawiszowe)?
Coś nie wiem, u mnie żadne skróty nie zmieniane wszystko oryginalnie. A moge spokojnie od "ł" zacząć.
A nie możesz po prostu zacząć pisać w tym tzw. oknie formuły(zdaje się, że to robi ten F2) w sumie co Ci za różnica
=====
A jednak rzeczywiście od "ł" się nie da zacząć. Wcześniej chyba nie do końca zrozumiałem o co Ci chodzi z tym ł. Ale to zawsze możesz zacząć od innej litery skasować ją i pisać raz jeszcze. W sumie to chyba aż tak mocno nie przeszkadza...
Mi osobiście to w ogóle nie przeszkadza, ale powiedz to mojemu pracodawcy

więc szukam rozwiązania...
Auxiliaris
04.11.09 - 23:09
Przeczytaj
tutaj ostatni post.
Tylko, że to nie to, bo sprawdziłem to na samym początku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.