Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Terminator i Rambo jeszcze powrócą
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > DKF - Dyskusyjny Klub Filmowy
TheMadman
Fanów Arnolda Schwarzeneggera i Sylvestra Stallone na pewno ucieszy wiadomość, że "Terminator" i "Rambo" doczekają się kolejnych kontynuacji.

Jak donosi serwis Dark Horizons, producenci Mario Kassar i Andrew Vajna przygotowują się do realizacji kolejnych wielkich projektów, w tym "Terminatora 4".

- Mamy świetny pomysł, który nieco ożywi ten film science-fiction - wyjaśnia Vajna, który dodaje, że obraz pozostanie wierny światu Terminatora. Co więcej, producent zdradził, że Arnold Schwarzenegger wróci raz jeszcze do postaci granej już trzykrotnie. Nie wiadomo jednak czy długo zostanie na ekranie.

Producenci mają także zamiar zrealizować kolejny film o losach Rambo, w którego ponownie wcieliłby się Sylvester Stallone. Jak na razie gwiazdor czeka na scenariusz, do którego zastrzega sobie wniesienie poprawek, tak jak to miało miejsce w przypadku wcześniejszych obrazów o Rambo.

- Wielu zadziwi ten film - twierdzi Kassar, który zapewnia jednak, że "stary, dobry" Rambo nadal będzie posługiwał się karabinem maszynowym i wysadzał mnóstwo rzeczy.
denver666
hehe to chyba bedzie jakis film dla emerytow biggrin.gif
Berserker
W przypadku Rambo to będzie walka o kocyk w zimniejsze dni biggrin.gif z innymi pensjonariuszami w domu starców wink.gif a Terminator to pewnie będzie się zaczynał od masakry rady miejskiej bo Arniego wykopali ze stołeczka po atomowej zagładzie tongue.gif

DODANE: A poważnie, to marzy mi się Terminator, ale pokazany w czasie wojny z maszynami- inaczej-żeby to był PREQUEL poprzednich terminatorów a nie kolejna część jak to wysłali super-duper maszynę, która miała za mało pamięci operacyjnej, żeby pokonać jakiegoś prostaczka.Ten "prostaczek" to odnośnie Johna Connor'a z trzeciej części

DODANE 2: A Rambo 4 skończy się tym, że Sylwek na końcu filmu trafi na sam środek poligonu bojowników -samobójców Al-Kaidy biggrin.gif a_rotfl.gif
TheMadman
30 milionów $ za ten film to nie zla renta , ohmy.gif
Xahil
Ze tez nie wiedza kiedy przestac. O ile terminator jeszcze ujdzie (w koncu nie tak dawno byla 3) o tyle rambo to juz totalna pomylka.
TheMadman
Normalnie bym napisal ze to jest juz przykre .
No ale taka ekipa jak Kassar/Vajna ?
I nawet z John Woo byly rozmowy jako rezyser .
No nie wiem , zobaczymy .
mervin
Stallone miał wg. mnie tylko jedną dobrą role, w filmie "Oskar". Była to komedia, ale Stallone jak nabardziej tam pasował. A tak wogule to mam już dość ogladania jak jakiś gościu z metalowa rączka robi rozróbe gdzies tam. Chociarz film tak jak mówi @Berserk byłby moze całkiem niezły, ale równie dobrze mółby po prostu powstac Matrix 4 crazy.gif
vince44
Dobrze że jeszcze nie jest za puźno , Stallone jest jeszcze w formie potrafi skakać , biegać no i karabin chyba mu nie wypadnie z ręki , bedzie full wypas laugh.gif
marineo 32
CYTAT(Berserker @ 10.06.2004 - 19:39)
A Rambo 4 skończy się tym, że Sylwek na końcu filmu trafi na sam środek poligonu bojowników -samobójców Al-Kaidy biggrin.gif a_rotfl.gif

sylwek już tam raz był , chyba w 3 części teren zna więc raz na zawsze zakończy tę wojenkę z al-kaidą i jego bojownikami smiley15.gif
pkacz
A ja bym chciał ich obejrzeć w jednym filmie, taki crossover Rambo vs. Terminator
l00napark
CYTAT(mervin @ 13.06.2004 - 10:03)
Stallone miał wg. mnie tylko jedną dobrą role, w filmie "Oskar".

Wedlug mnie jedyny film w ktorym Sylwek zagral calkiem niezle to w sumie taki dramat - "Cop Land".
pkacz
Prawda. Cop Land był świetny choć to nie tylko zasługa Sly'a ale też Keitela i Liotty (dla mnie jednoego z najlepszych aktorów naszych czasów) A z ról SS smile.gif bardzo lubię też "Tango&Cash) wesoły i niezobowiązujący...
robekxl
WITAM !
U mnie sylwek zarobil minusa jak pas startowy za film Mali ageci 3D kompletna klapa !!! A ten jego makijaz a_rotfl.gif mozna pasc biggrin.gif
tomekkkz
dzis podano oficjalnie info ze Arnold raz jeszcze zagra w wielkim kasowym-hicie -cytuje tongue.gif
ale nie powiedziano jaki tytul nosi owy film.. ale chyba chodzi o kolejna czesc Terminatora cool.gif
budger
Raczej napewno, może choć raz zobaczylibyśmy , jak Arni ucieka?

PS - czy nowe obowiązki mu nie przeszkodzą? smiley13.gif
lokocool
Ja chcialbym jeszcze raz zobaczyc Terminatora w akcji ---> Co jak co, ale koncowka T3 bardzo mi sie podobala i jestem ciekaw co by wymyslili do 4 smile.gif smiley15.gif
vince44
"Rambo IV": Zdjęcia rozpoczną się w 2006 roku

Amerykańska firma producencka Nu Image/Millennium Films nabyła od Miramax/Dimension Films prawa do filmów o "Rambo".
Zdjęcia mają ruszyć w styczniu 2006 w bułgarskiej Sofii, by potem przenieść się do Indii i USA.

Sylvester Stallone, który wcielił się w tytułową postać w trzech poprzednich częściach filmu podpisał już kontrakt ze studiem.
Jak mówi sam Stallone, czwarta odsłona opowieści pokaże Johna Rambo jako człowieka zasymilowanego z krajobrazem
Ameryki. Rambo od 15 lat żyje spokojnie wraz z rodziną, jednak ciągle pracuje w wojsku. W pewnym momencie jego rodzina
staje w obliczu niebezpieczeństwa. Indianin Navajo, były żołnierz zielonych beretów i jego rodzina są zagrożeni atakiem przez
grupę białych rasistów.

źródło: www.filmweb.pl

No jestem ciekaw jak to będzie wszystko wyglądało laugh.gif
Carlos
CYTAT(pkacz @ 16.06.04 - 23:31)
A ja bym chciał ich obejrzeć w jednym filmie, taki crossover Rambo vs. Terminator
*

To by była rewelka na 100%. Rambo o laseczce (moze jeszcze z melonikiem) vs. Terminator na ostatnim modelu wózka inwalidzkiego z napędem atomowym.
Filmik total full wypas respekt.gif

Pozdrowienia.wink.gif
Yahol
CYTAT(Carlos @ 30.05.05 - 12:07)
To by była rewelka na 100%. Rambo o laseczce (moze jeszcze z melonikiem) vs. Terminator na ostatnim modelu wózka inwalidzkiego z napędem atomowym.
Filmik total full wypas  respekt.gif

Rambo i Terminator walcza przeciw Alienowi i Predatorowi na rigu (na Antarktydzie) w Dniu Niepodleglosci aby odnalezc Kod Leonarda i dowiedziec sie Jak usmiercic starsza Pania.
Po czym nastepuje Armageddon i Czas Apokalipsy.
I koncza sie dni.

Hollywood kaput.
Niech zyje Mosfilm.
Skwarlej
Ja myśłe że ten post ma sens

bo dojdzie do rozejmu i ci którzy wolom rambo
nie sprzeciwią się tym co lubią terminatora
bo jeśłi byśmy mówili o samym rambo to napewno by wtedy ten post skrtykowal fani terminaora i
Luca
Jeszcze Czterwch Pancernych bym doklepal i klona Szarika plci odmiennej
artezz
najbardziej podobały mi się komentaże na onecie o kontynuacji "Rambo"-mniejwięcej akcja filmu będzie się dziać w domu starców,dzie John Rambo ma wyśledzić kto nielegalnie rozprowadza wśród pensjonariuszy Geriawit i Viagre.A w tym samym czasie agent łódzkiego pogotowia pawulonem wykańcza oddział zielonych beretów który odpoczywa tam na zasłużonej emeryturze. a_rotfl.gif

a co do T3 to moim skromnym zdaniem film był słabiutki !!!!
Jedynie rola pani Kristanny Loken zasłużyła na moją uwage-niepowiedziała za wiele,pokazała dużo,a reszta to żenada,szczególnie gość w roli Johna Connora był tak marny, ze chciąlo mi się wallbash.gif
xxbigxx
Smieszni sa ci ludzie, co produkuja na sile kolejne czesci, albo robia remake`i poprzedich filmow:)

Dla mnie idealny pod role terminatora bylby Roman Giertych smile.gif)

cu
tomekkkz
jesli chodzi o mnie to moze kolejnego terminatora mialbym chec obejrzec.. ale rambo.. hm jakos mi sie nie widzi.
k2aes
CYTAT(Berserker @ 10.06.04 - 19:39)
DODANE: A poważnie, to marzy mi się Terminator, ale pokazany w czasie wojny z maszynami- inaczej-żeby to był PREQUEL poprzednich terminatorów a nie kolejna część jak to wysłali super-duper maszynę, która miała za mało pamięci operacyjnej, żeby pokonać jakiegoś prostaczka.Ten "prostaczek" to odnośnie Johna Connor'a z trzeciej części
*

T3 konczy sie przejeciem wladzy przez maszyny i rozpoczeciem wojny Ludzie vs Maszyny, czyli dokladnie tak jak piszesz. Nie ma juz sensu nikogo wysylac w "przeszlosc", gdyz:
a.) nie udalo sie zapobiedz wojnie
b.) udalo sie ochronic Johna Connora
Natepna czesc plynie przejdzie w to co leglo u podstaw pierwszego Terminatora, czyli czas wojny.

W teorii nie widze przeszkod, aby Pana Terminatora wysylac w przeszlosc az do skutku - zapobiedz wojnie - ale z punktu widzenia samego filmu bylo by to bez sensu.
vince44

Pojawił się trailer Rambo 4, tylko dla ludzi o mocnych nerwach a_rotfl.gif
denver666
ooo ma ten swoj luczek biggrin.gif pewnie obejrze ale czekac z utesknieniem napewno nie bede smile.gif
aristos
Rambo jest lepszy niz Chuck Norris respekt.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.