Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Joiner do avi potrzebny
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
wert
Panowie mam zagwozdke.Szukam programu ktory połaczy mi aviki z roznymi strumieniami video (generalnie moga sie roznic w rozdzialkach,bitrate audio etc etc) w opcji Direct stream Copy ,mówiac po ludzku bez kompresji.Jakiekolwiek przerabianie nie wchodzi w gre.To zbyt proste,tak to potrafie.Nie szukam tez kombajnów typu pinnacle,Adobe premiere itd
Nie mam 100% pewnosci czy kiedyś Mireczek nie wstawil tego programu tutaj i czy napewno łaczyl to o czym pisze wyżej.Jesli sie myle to prosze niech ktos mnie z bledu wyprowadzi bo jest mi to pilnie potrzebne i szukam tego od 3 dni i nie popuszcze no chyba ze ktos mi da pstryka w nos i powie nie szukaj bo nie ma takiego czegos tongue.gif.
Testowalem joinerów z 20,albo nie potrafia,albo psuja mi jakosc avika.
Auxiliaris
Spróbuj AVI-Mux GUI smile.gif
wert
nie czaje tego programu.Przciagam dwa aviki zaznaczam po kolei i generuje dane źrodlowe z pliku kazdego z nich i gdy daje na uruchom przetwarza mi ale ktory bym nie zaznaczyl zawsze wyjsciowy plik to ten pierwszy.Drugi wogole nie laczy sie.Nic nie ruszalem w opcjach.
Auxiliaris
To sie jakoś tak robi, że przeciąga się wpierw pierwszy następnie ten drugi, trzeci plik itd.
Teraz zaznaczasz wszystkie pliki, naciskasz na Generuj dane źródłowe plików.
Następnie klikasz na uruchom i wskazujesz ścieżkę gdzie ma być plik zapisany.

Ja łączyłem 2 kawałki filmu z głosem kodowanym z MP3 VBR czego VirtualDub nie zrobi.
AVI-Mux poradził sobie z tym bezproblemowo.

Niestety jak się okazuje, program nie łączy plików z różną rozdziałką obrazu sad.gif

Zatem pozostaje CI coś komercjalnego jak All Video Joiner

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.