Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co robi Osiol jesli nie siedzi przed ekranem
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Ankiety
Stron: 1, 2
COBRA
To glosujmy i dowiedzmy sie jaki przecietny osiol ma zainteresowania smile.gif

zapraszam do glosowania deal.gif

respekt.gif
kalion
Oczywiscie ze JUMPREZY biggrin.gif
jest to najlepsza forma wypoczynku i mozliwosc poznawania nowych ludzi oraz srodowisk i miejsc.
A takze mozliwosc posluchania i :slon: w rytmie klubowego techno smile.gif
harlej
szkoda ze mozna bylo zaznaczyc tylko jedna odpowiedz drunk.gif ale niestesty sie nie da

pozdro
harlej
leonard
no oczywiscie musialbym kliknac na 1-szy ale to by mi bylo za malo wiec dodam :
bronioznawstwo ,filozofia ,literatura ,socjologia ,psychologia..pewnie i jeszcze kilka logii by sie znalazlo ,malarstwo itd.
i znowu bedzie ze sie chwale..nieprawda zainteresowania jak Leonardo da Vinci wiec nobless oblige smiley15.gif
aristos
Oprocz mojego kompa i osiolka to beda jeszcze: Imprezy, plec piekna, historia wojkowosci, turystyka.
Jurek Kiler
Słuchanie muzy podczas jazdy samochodem :slon: szczególnie po 22.00 a_rotfl.gif biggrin.gif
Jasia
Ankieta jest tendencyjna i preferuje osoby zainteresowane kobietami, a gdzie pole mężczyźni??
A tak w ogóle poza mężczyznami (ale brak takiej możliwiści wyboru) robię zdjęcia, maluję i czytam (tony książek).
@Leonard, jeżeli krążysz po forach o broni to pewnie znasz mojego mężczyznę. Broni w moim domu też nie brakuje i literatury z tym związanej.
siss
Cóż dodać, kiedy kobiety górą (w sumie nic nowego biggrin.gif)...

Jeśli o mnie chodzi zainteresowania nie są określone bezwzględnie. Nigdy nie miałam jakiegoś hobby, któremu mogłabym się poświęcić, ponieważ wszystko po jakimś czasie mnie nudzi. Jedna czynność nie sprawia mi tylko nigdy "zawodu" i cieszy mnie zawsze, przy czym odpręża: czytanie. Uwielbiam czytać wszelkiego rodzaju książki, z tym że nie wszystkie do końca, a co niektóre zdarzało mi się porzucić po kilkunastu stronach już - jak dla mnie nie warte straty czasu i nerwów.
Poza tym można powiedzieć, że interesuje się psychologią, ale tylko we własnym zakresie, tzn. praktycznie: dużo obserwuję i własne wnioski wyciągam.

Jednak największa moja miłość, moje zajęcie wieczne i ulubione (choć czasem daje porządnie w kość) to moja niespełna 6 letnia teraz siostra Andżelika. Tego jestem pewna, że ONA JEDYNA nigdy mi się nie znudzi na dobre smile.gif
Ljarro
A ja gram we wszystkie sporta jakie są możliwe: od badmingtona przez rózne piłki po plywanie tongue.gif
Maryan
Dlaczego mozna wybrac tylko jedna odpowiedz....przeciez jak ktos lubi KOBIETY to idzie na IMPREZY, najlepiej jest tam dojechac SAMOCHODEM...to juz zawiera w sobie 3 odpowiedzi...
Pozdrawiam
leonard
CYTAT(Jasia @ 11.06.2004 - 20:36)
@Leonard, jeżeli krążysz po forach o broni to pewnie znasz mojego mężczyznę. Broni w moim domu też nie brakuje i literatury z tym związanej.

przykro nie kraze, ale sobie z nim chetnie pogadam jak go zaciagniesz do tlena smiley13.gif
COBRA
Bardzo ubolewam nad faktem iz zachowalem sie w tak niegodziwy i tendencyjny sposob ktory to foruje plec brzydka. Mam glebokie przekonanie iz byl to blad nieumyslny i spowodowany jedynie tymczasowym brakiem zdrowego rozsadku

Przepraszam wszytkie Panie smile.gif

respekt.gif
spiz@k
Powiem, ze jestem zaniepokojony... wiecej osob kliknelo na "Informatyka" niz na "Kobiety" (powinno byc plec przeciwna tongue.gif ) ...Panowie... przeciez kazdy wie, ze zajmujemy sie / interesujemy sie informatyka (niektorzy maja tego juz powyzej nosa -> Ja po 04:00 rano wink.gif ) ale tak Kobiet niedoceniamy ? biggrin.gif a_rotfl.gif
Fideista
Coś mi się wydaje Cobra, że przynajmniej jedną odpowiedź zaznaczyłeś z myślą o "rodzinie" smile.gif... Wkrótce będziemy mieli okazję wspólnie pofilozofować, więc się dobrze przygotuj...

Na początek proponuję wykład na temat: "Syndrom Ksantypy, czyli wariacje na temat małżeństw zawieranych w chwili uniesienia i konsekwencji ponoszonych przez całe życie".

Przygotuj się dobrze, fajnie będzie jak jakiś słuchacz zada pytanie. smile.gif
Al_Hadzi
Witam i PROTESTUJE

Pytania sa tendencyjne i sugerujace odpowiedz (umieszczenie tego co kazdego normalnego faceta interesuje w zderzeniu z innymi aspektami zycia to ewidentne swinstwo i koniunkturalizm) z pewna doza sofistyki i elementami zbiorowej sugestii oraz argumentum ad publicio. Tymsamym protestuje. Stosowanie chwytow marketingowych, sztuczek erystycznych i trickow socjotechniki to sie niegodzi nawet wsrod skadinad szanujacych sie Osłów. Tych ktorzy posiadac beda inne zdanie na ubita ziemie nie wyzwe (niewiadomo czy spelnia zasady Kodeksu Boziewicza by byc osoba honorowa), bo jestem tolerancyjny smile.gif

A protestowac bede.

Hmmm nie wiem czy sie oflaguje czy zastosuje inne sankcje by spowodowac zmiane pytania (glodowki chwilowo nie zamyslam .... no moze po kolacji).

Dla jasnosci bede w swych przekonaniach uparty..niczym ..... no to juz sami wiecie...... wink.gif smile.gif biggrin.gif

pozdrawiam zwolennikow i antagonistow

Wariot
WoocashACN
a ja coś nie rozumiem tej ankiety... chyba była tworzona w chwili jakiegoś uniesienia... smile.gif nie głosuję...

A @Fideiście szykuje się godny rozmówca, @Wariot smile.gif
Jak się rozkręcicie to was przestaję rozumieć...
Jimi
Trochę naciągana ankieta smile.gif ale co mni tutaj przywlekło? Wiadomo :

1.Kobiet tu nie za dużo
2.Imprezy (raz do roku sie jakas trafi)
3.Samochodami jakos sie tu nikt nie chwali smile.gif (No ale @Pyzy Tico widziałem)
4.FOtografi jest trovhe ..... w avatarach
5.Psychologia......... no cóż każdy tutaj osioł jest inny
6.Filozofia ?.... no przecież kazdy tutaj ma swoją
7.Informatyki jest pełno nie tylko tutaj tylko w całym necie
8.Humanistyka ? prędzej Oślistyka smile.gif
9.Socjologia? chyba ktoś się tu pomylił smile.gif
10.UE -jak to osiołki --łączmy się bez granic smile.gif
11.Telefony kom. ? przecież nikt tu nie podaje swojego numeru sad.gif
12. A co to za sport, stukanie w klawiature ? smile.gif
13.Nauka języków? no chyba łaciny i angielskiego smile.gif

dodane : skoro @aki dodał nową kategorie:
15. Mężczyźni ? Heheheh przecież Kopernik była kobietą tongue.gif

Więc pozostał mi numer 14 a co przyciąga Freddy'go ? Wiadomo ............
aki
@COBRA, pozwoliłem sobie naprawić niedopatrzenie i teraz może już głosować każdy, zainteresowany mężczyznami ( ale to juz kwestia wyboru tongue.gif ).
Zaznaczyłem inne, więc są to rybki akwariowe smile.gif
Al_Hadzi
CYTAT(Woocash[ACN)
,11.06.2004 - 21:32] A @Fideiście szykuje się godny rozmówca, @Wariot smile.gif
Jak się rozkręcicie to was przestaję rozumieć...

Witam

Mr Woo nick Fideista kojarzy mi sie z jedna z postaci dawnego kanalu irc #filozofia. Nie sadze bysmy z w/w kol. mieli odmienne poglady (chyba ze kol. Fideista rodem jest z Wrocławia i innym nickiem sie posluguje wtedy moze byc goraco ). Poza tym ja filozofie uprawiam "con amo" (jak mawial Schopenhauer) i jestem tylko niepozornym Pielgrzymem na drodze ku rozumieniu. Zas czy zasluguje na miano godnego kol. Fideisty interlokutora to juz On sam zdecyduje. Mysle sobie by sprobowac pomimo trzech pierwszych liter mojego nicku (WAR) zyc tu pokojowo do czego tak Ciebie jak i Przepiekna Zone Twa , oraz kol. Fideiste zapraszam

pozdrawiam

Wariot
Demonita
@Wariocie
ależ my tu żyjemy pokojowo... czasami się pokoje(fora) zmieniają, ale jak widać ekipa pozostaje ta sama tongue.gif
Pozdrawiam
Demonita
Yapa
Zainteresowania hmmm oczywiscie ze kobiety. A oproczy nich oczywiscie WoW (taki mmorpg dla niezorientowanych 3 miesiace gry i jeszcze mi sie nie znudzil)
Fideista
Jezu...

Wszelki duch Pana Boga chwali... smile.gif

Pielgrzymie... Twoje ścieżki i tu Cię doprowadziły... Jak to pięknie spotkać druha na tak odległym szlaku... Ech, łza się w oku kręci, gdy wspominam tamte czasy...

Z Wrocławia był Fajdros, mój dobry przyjaciel wink.gif. Nie obawiaj się jednak... Nie zamierzam rzucać rękawicy na "dzień dobry"... Przede wszystkim cieszę się, że Cię tu widzę... Wreszcie, ktoś "pięknie" prawi... To miód na me serce...

Moim interlokutorem, drogi Przyjacielu, jest każdy, kogo na swej drodze spotykam. Instykt samozachowawczy podpowiada mi, że dialog, który nawiązuję z żywymi jest jedynym przejawem tego, że kroczę po dobrych śladach...

Pamięć Cię jednak zawodzi, przyznaję, iż kiedyś odważyłem się mieć inne poglądy niż Ty... Polemizowaliśmy na jaki temat, to już nie pomnę, ale godnie, jak na "poszukiwaczy zrozumienia" przystało... Cóż... Inne czasy, inne dyskusje, inny kontekst historyczno-ekonomiczny... Jak widać - Derrida miał rację... Wszystko jest pismem. W piśmie, którym my sami jesteśmy, zaczęliśmy się odnajdywać jako znaki znaczące więcej niż tylko tekst... Ech, mój ulubiony bełkot Hiedeggera... Tyle się zjawia w wydarzaniu i tyle pojawia się w "prześwicie"... Jak dobrze Cię tu widzieć...
Al_Hadzi
CYTAT(Fideista @ 11.06.2004 - 22:20)
Z Wrocławia był Fajdros, mój dobry przyjaciel wink.gif. Nie obawiaj się jednak... Nie zamierzam rzucać rękawicy na "dzień dobry"... Przede wszystkim cieszę się, że Cię tu widzę... Wreszcie, ktoś "pięknie" prawi... To miód na me serce...

hmmmm

Przyjacielem Ci on ? hmm no a u mnie jako pierwsza osoba na gg dostal blokade za zbanowanie mojego adresu za to ze stac mnie bylo na danie mu ignore za głupie i chamskie odzywki na kanale na ktorym uwazal sie za Boga ( chory to czlowiek - pozorna wladza opetany ) oraz swiadome narobienie dymu wobec osoby ktora mi udzielała konta shell. Innymi slowy trzymam sie od niego z daleka choc teraz wystepuje pod nickiem nusquam alias paroksyzm (ja zwe go musquamem - celowo i zlosliwie). A Ciebie miło witam choc nie pamietam bym z kims o nicku Fideista osobiscie rozmawial (a wiedze swa o kol. Fideiscie czerpie z pamieci tego ze taki to kol. bywal na zlotach # z ktorych to ogladalem zdjecia a na ktorych to nie bywalem wink.gif

Aczkolwiek powolujac sie na moj zaawansowany wiek pozwole sobie zrobic malą wyrwe na to iz mylic sie moge. Pod tym samym nickiem wystepowales na #filo ?

"Slowa slowa slowa" jak mawial pewien bohater pewnego dramatu. Zbyt wiele slow i niewiele zrobionych krokow na drodze ku prawdzie.

Kazdego dnia bedac starszy nie czuje sie wcale madrzejszya na pocieszenie dodam ze ostre zeby spilowal mi czas i przemyslenia wink.gif

Tego mi brakuje w sieci rozmow na poziomie rozmow z uzyciem jezyka polskiego oraz rozmow w ktorych obydwie strony chca sie czegos nauczyc dowiedziec i poznac a mało tego jest oj mało.

Milo mi czytac slowa cieplego powitania witam i ja

Wariot

P.S. Jakaz ta siec mała
Fideista
Nie wnikam w Wasz konflikt... Aczkoliwek przyznaję - Fajdros - bywa człowiekiem z zapędami autokratycznymi... Któż z nas jest bez wad jednak? wink.gif

Występowałem pod tym samym nickiem, miałem nawet przyjemność przez długi czas uczestniczyć w "życiu" tego kanału... Inne czasy, inni ludzie, inne historie.

Sieć jest pełna ludzi, którym brakuje rozmów "z użyciem języka polskiego"... Znajdziesz tutaj kilu takich...

Zatem - witaj w domu wink.gif.

PS. Na zlotach nie bywałem. smile.gif
aki
Ech Panowie, aż łza się w oku kręci, jak to dzięki tej ankiecie, bratnie dusze się spotykają smile.gif Jaki śliczny też wychodzi z tego off-topic smiley15.gif
Fideista
Czyżbyś zaczynał marudzić, drogi Arku?... Wybacz prywatę, zapomniałem, że mamy "zasady"... Ech, ta moja pamięć... W konfrontacji z regulaminem jednak - jestem bezsilny.

Dlatego - już milczę, bynajmniej w tym topicu.
Al_Hadzi
CYTAT(aki @ 11.06.2004 - 22:55)
Ech Panowie, aż łza się w oku kręci, jak to dzięki tej ankiecie, bratnie dusze się spotykają smile.gif Jaki śliczny też wychodzi z tego off-topic smiley15.gif

Aki

Czleka ktory specyficznym jezykiem sie posluguje nie latwo spotkac a poza tym darze szacunkiem osoby co oprocz tego ze duzo pisza (czytaj mowia) to jeszcze robia to nie tyle by pokazac swa elokwencje czy erudycje ale by cos napisac a to juz sztuka

pozdrawiam

Wariot
Kosiar
JA zagłosowałem Kobiałki ale może w liczbie pojedyńczej bo właśnie ona jest ważniejsza od muła i całego kompa tylko jakoś ona tego nie może zauważyć i jest namnie zła że siedze przed kompem tongue.gif
Bigos
Punkt 1. bezprzecznie. Dzisaj jeszcze, utwierdziłem się w tym przekonaniu biggrin.gif
Inaczej nie moge tongue.gif
leonard
CYTAT(Fideista @ 11.06.2004 - 22:07)
Na początek proponuję wykład na temat: "Syndrom Ksantypy, czyli wariacje na temat małżeństw zawieranych w chwili uniesienia i konsekwencji ponoszonych przez całe życie".

wlanczam sie do dyskusjii smiley15.gif
DODANE: bigosik jesli ty znow jestes zwolennikiem pkt.1° to blokuje cie na tlenie..a dlaczego to sie domysl.... smiley15.gif smiley15.gif

a tu cos dla ciebie smiley15.gif
Ljarro
CYTAT(Wariot @ 12.06.2004 - 00:33)
darze szacunkiem osoby co oprocz tego ze duzo pisza (czytaj mowia) to jeszcze robia to nie tyle by pokazac swa elokwencje czy erudycje ale by cos napisac a to juz sztuka

No wlasnie w Twoim przypadku chęć popisania sie swoja erudycją zwycięzyła nad chęcia pisania na temat.
Jakos @Fideiste może kazdy zrozumiec, a Ciebie obawiam sie ze niektorzy młodsi jak i starsi nie do końca rozszyfrują.

Poprawne użycie języka polskiego polega chyba na tym, żeby dotrzeć do jak njaliczniejszej grupy odbiorców, tak żeby mogli zrozumieć co mówisz, a nie opuszczali dolną część Twojej wypowiedzi po przeczytaniu pierwszego zdania wink.gif
hailie
Ależ @Ljarro ja (mimo swojego mlodego wieku) doskonale rozumiem co @Wariot mówi (czyt. pisze), choc moze to sie wydac dziwne.

CYTAT

ja tak jak @Leonard chetnie poslucham wykladu, i czasem wrzuce swoje 3 grosze rolleyes.gif
leonard
CYTAT(Ljarro @ 12.06.2004 - 08:15)
Poprawne użycie języka polskiego polega chyba na tym, żeby dotrzeć do jak njaliczniejszej grupy odbiorców, tak żeby mogli zrozumieć co mówisz, a nie opuszczali dolną część Twojej wypowiedzi po przeczytaniu pierwszego zdania wink.gif

w pelni popieram ...jest ,niestety, zjawiskiem dosyc popularnym ze pewne srodowiska akademickie uzywaja swoistego jezyka w ktorym goroje przewaga formy nad trescia...nazwalbym to nawet choroba zawodowa
uwazam ze kazda mysl mozna wyrazic w sposob najprostszy i napewno nieprzyniesie to ujmy wypowiadajacemu sie
moje obserwacje jeszcze z okresu studiow jak i pozniejszego przekonaly mnie ze autorytety o skali swiatowej umialy sformulowac swoje wypowiedzi tak ze byly dla kazdego zrozumiale jak i umialy wyjasniac w najprostszych slowach tematy fachowe ,gdy tymczasen neurysze w tych dziedzinach podpierali swoje wypowiedzi forma jak i slownictwem majacym na celu chyba tylko ukrycie ich niewiedze

wariot + fide ..wierze w wasze zdolnosci intelektualne jak tez i umiejetnosc dotarcia do glebi ,korzeni jak i archiwum jezyka polskiego...ale ciut wzgledu dla maluczkich ktorzy tego niepotrafia byloby pozadane smiley15.gif
aki
Drodzy dyskutanci. Nie wykażę się zapewne elokwencją, czy też, eurydycją, lecz, w swoim poprzednim przesłaniu, w sposób taktowny starałem się nakreślić fakt, że znaleźliście się tymi wywodami poza ramami nakreślonymi w tym temacie.
Arturku, to nie marudzenie, lecz delikatne zwrócenie uwagi, na niestosowność pojawiającą się niechybnie, w złym miejscu. Dziękuję za zrozumienie i pozytywne podejście do sprawy, pomimo natury nieuznającej ograniczeń i nakazów.
Troszkę to nie przystoi, aby moderatorzy, którzy powinni dawać przykład i pilnować utrzymania kierunku nakreślonego w temacie, również odpowiadali off-topic unsure.gif
Proponuję rozpocząć nowy wątek i tam kontynuować dalszą polemikę.

To tak odnośnie ostatnich wypowiedzi. wink.gif

Teraz już normalnie, aby forma nie górował nad treścią:
przestańcie już spamować w tym temacie

spam.gif

ps. Jest to wszak dział "O wszystkim", lecz nie znaczy to, że o wszystkim w jednym poście tongue.gif
s.lopez
Jako że niewiedzialem pod jakie zainteresowanie sie podpiąć uznalem to za sport totez mialem dylemat z innymi tongue.gif wiec nie wiem czy jest jakis łosiolek który wędkuje wink.gif i przesiaduje nad wodą mocząc kija i popijając zimny browarek biggrin.gif

pozdrawiam smiley13.gif
hailie
Osobiscie bardzo bym byla wdzieczna koledze @Fide gdyby zaczal dyskusje (w nowym temacie, oczywiscie)
CYTAT
Syndrom Ksantypy, czyli wariacje na temat małżeństw zawieranych w chwili uniesienia i konsekwencji ponoszonych przez całe życie
jak to zgrabnie okreslil. Jest to temat bardzo interesujacy i mam pare pytan na ktore odpowiedzi (mysle) beda bardzo pouczjace wink.gif

@aki nie denerwuj sie tak bardzo tongue.gif
Ljarro
CYTAT(hailie @ 12.06.2004 - 11:01)
@aki nie denerwuj sie tak bardzo tongue.gif

Moj ostatni spam w tym temacie

@hailie jak bedziesz mial tyle lat co @aki to tez bedzie Cie wszystko denerwowało tongue.gif rolleyes.gif
leonard
@hailie syndrom ksantypy wynika ze sposob starzenia sie
wezmy to na przykladzie wina:
1°wino starzejac sie staje sie coraz szlachetniejsze ,pelne dodatkowych smakow itd. ta droga charakteryzuje starzenie sie mezszczyzny
2°wino starzejac sie przechodzi w ocet...no comments smiley15.gif

aki sorki ze off topic
Bigos
Leoś hihi przecież nie wybiore facetów tongue.gif Hmmm ten obrazek już widziałem daj mi coś nowego mieliśmy nie powtarzać tego co było smiley15.gif Byle do przodu, byle do przodu........... biggrin.gif
leonard

twojemu zyczeniu bigosik stala sie zadosc...choc tez juz bylo smiley15.gif
Bigos
Ostatni Spam Mojego autorstwa w Tym temacie, Leoś coś nie dopieszczony jesteś ostatnimi czasy a_rotfl.gif .Kategoria wybrana, została już w przedszkolu tongue.gif a więc te obrazki nie oddają teoretycznie niczego wink.gif
mirek
Ankieta jest niesprawiedliwa powinno się wybrać dwie kategorie niektórzy mają dwa zainteresowania smiley13.gif
jar3cki
w moim przypadku to glownie ksiazki (ostatnio 'kubusia fataliste' mecze smile.gif). a jesli nie ksiazki, to takie tam inne jeszcze.. ale nie bede tutaj pisal, bo nie wypada tongue.gif.

p.s
@Bigos, nie wygadaj sie znowu wink.gif.

smiley13.gif
Al_Hadzi
@Ljarro

CYTAT(Ljarro @ 12.06.2004 - 07:15)
CYTAT(Wariot @ 12.06.2004 - 00:33)
darze szacunkiem osoby co oprocz tego ze duzo pisza (czytaj mowia) to jeszcze robia to nie tyle by pokazac swa elokwencje czy erudycje ale by cos napisac a to juz sztuka

No wlasnie w Twoim przypadku chęć popisania sie swoja erudycją zwycięzyła nad chęcia pisania na temat.
Jakos @Fideiste może kazdy zrozumiec, a Ciebie obawiam sie ze niektorzy młodsi jak i starsi nie do końca rozszyfrują.

Witam

Krytyke cenie alisci tylko wtedy gdy jest konstruktywna a w twej wypowiedzi cienie tejzesz krytyki dostrzegam. Nie obiecuje ze z lagodnoscia baranka pod pregierzem stane bo osla i mułowata natura robi swoje. Co do popisywania sie erudycja to moze i bym to robil gdybym takowa erudycje posiadl......a tu pech.

Nie jestem az tak enigmatyczny jak myslisz drogi bracie. Co zas do poprawnosci uzycia jezyka polskiego to zdaje sie iz niestety (pisze to ze smutkiem) nie zrozumieales w swej genialnosci tego o czym pisalem.

Wolnosc roznorakich wyborow to rowniez wolnosc tego czy chce sie czytac calosc czy li tylko wybrane frgmenty tego co pisze.

ze swej strony jestem otwarty....

@Leonard

CYTAT(leonard @ 12.06.2004 - 08:35)
wariot + fide ..wierze w wasze zdolnosci intelektualne jak tez i umiejetnosc dotarcia do glebi ,korzeni jak i archiwum jezyka polskiego...ale ciut wzgledu dla maluczkich ktorzy tego niepotrafia byloby pozadane  smiley15.gif

Dzieki za wiare. Dylemat ilosc czy jakosc zazwyczaj staje sie dominujacym. NIkogo swymi wypowiedziami obrazic nie chcialem. A brak zrozumienia nie dotyczy tylko mnie, a poza tym w moim wieku czlek juz dorosl do tego ze jesli sie mnie wyprosi to wyjde. I dla jasnosci nie unosze sie duma bo to bardziej kwestia zasad wewnetrznych nizli "nadymania sie". Kiedy w jedej z poprzednich moich prac moj szef zwykl mawiac przed wyjsciem z biura "....to juz wiesz wszystko ?" odpowiadalem :"szefie gdybym wiedzial wszystko wie Pan ile bralbym na godzine?". Po jakims czasie spedzonym na przemysleniach osiaga sie pewien poziom gdy sie wie ze swiata sie nie naprawi (vide marzenia chyba kazdego z nas z dziecinstwa), tymsamym ze spokojem oczekujac wyproszenia usiade po cichu by mowili "Ci ktorych pragnie lud". Zas za permanentne lamanie zasad forum adminow i moderatorow przepraszam. Nie obiecuje poprawy.... bo osiol jest uparty nawet gdy w strone koryta z pokarmem jest ciagniety (czyli w strone "dobrego").

Pozdrawiam

Wariot

EDIT:

Wariot - wybacz, że pozwoliłem sobie edytować Twój post tak, aby nie było jednego pod drugim. Łatwiej się czyta wówczas, jeśli uwagi do kilu użytkowników piszesz w jednym poście, poprzedzając po prostu całą dywagację skromnym "@+nick". Nie o to idzie, żeby było zgodnie z zasadami, ale o to, żeby było, zgodnie z zaleceniem mistrza otrutego w Szwecji, "jaśniej i wyraźniej".

ok. niech i tak bedzie - "Wiecej swiatla " jak powiedzial pewien poeta przed smiercia
KUMAS
Ja zaglsowalem na Nauka Jezykow Obcych tak jak i widac w avancie, choc nie powiem ze zainteresowania so ogromne: kobitki, imprezli, sport wodny i dobra ksiazka ale wszystkiego nie da sie tak od razu wybrac. biggrin.gif
hailie
CYTAT
@hailie jak bedziesz mial tyle lat co @aki to tez bedzie Cie wszystko denerwowało

@Ljarro to sie rozumie samo przez sie wink.gif

CYTAT
@hailie syndrom ksantypy wynika ze sposob starzenia sie
wezmy to na przykladzie wina:
1°wino starzejac sie staje sie coraz szlachetniejsze ,pelne dodatkowych smakow itd. ta droga charakteryzuje starzenie sie mezszczyzny
2°wino starzejac sie przechodzi w ocet...no comments

ciekawe, ciekawe biggrin.gif

PS
a tak na marginesie to jak ktos sie zwraca do mnie to bardzo prosze pisac czasowniki w rodzaju żenskim - ze wzgledu na ten prostu fakt ze jestem kobieta tongue.gif

PS 2
zeby nie denerwowac @aki'ego to ja juz przestaje spamowac w tym temacie spam.gif jakby mial mnie ciach.gif to ja wole nie ruzykowac (ale oficjalnie to przestaje bo jestem ugodowa rolleyes.gif )

@aki - pozdrawiam
tipol
Hey !!!
Ale wybór zainteresowań,niestety musiałem zaznaczyć inne gdyż bardzo mnie interesuje film. bier.gif

smiley13.gif
tom@s [Black-Beast]
Niop Wkoncu Dotarłem do TEgo Posta smile.gif A wiec : deal.gif

Moze zaczne od tego ze całe dotychczasowe moje zycie Uprawiam Sport smile.gif
12 lat Piłka Nozna
Przez prawie cała Pedałbude smile.gif smigałem na Basen ( SKS )
Jak juz mi sie Znudziła Piłka to Dosc Ostro Cwiczyłem na Pakowni Jakies 2,5 moze 3 Latka smile.gif
A Obecnie :
Trenuje - Chi-Ryu Aiki Ju Jitsu 3 razy w tyg. ( dokładna nazwa szkoły respekt.gif Chi-Ryu Aiki Ju Jitsu Okinawa Kobudo )
niop i Rekreacyjnie Smigam Sobie 2 ,3 razy w tyg na Pakownie ( dorobilismy sie z Qmplem Własnej Siłowni , tylko ze nie jest to profesionalna siłownia )

A tak poza Sportem to Interesuja Mnie Compy , dobry film , Muzyka ,
no i bym zapomniał Interesuje mnie od jakiegos czasu Muzyka Etniczna ( co chyba Widac smiley15.gif ) i kultura Dalekiego wschodu , chodz znawca w tym Temacie nie jestem zeby niebyło smile.gif

Ps. No i moze to dziwnie zabrzmi ale Praca smile.gif
SebNET
Ja gdy nie siedze przed ekranem to idę pośmigać na rowerku lub jak to się mówi idę się pobawić bier.gif
budger
Trochę się pogubiłem i w końcu zapomniałem, czego temat tyczy.
Wczytałem się w polemikę między ... a ... i wnioskuję , że nieprzebrane morze słów, półsłówków, anachronizmów drzemie w niektórych z nas.
Aliści mogę to zrozumieć, jeśli sie wczytam, natomiast nie znajduję usprawiedliwienia dla faktu, gdy młodych osiołków opie...la się , że :"poczytaj" , "znajdź" , "nie na temat" itd..
Wygląda że są równi i równiejsi, a szkoda.

PS: Jeśli chodzi o głosowanie, to brakuje oczywiście kategorii :rodzina i praca, głosowałem z przymusu na sport, też uprawiałem pół - zawodowo, natomiast moje główne zajęcie i przyjemność to zajmowanie się rodziną i moimi chłopakami
Pozdrawiam smiley13.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.