Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SGH-X600
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Telefony, Palmy, Komórki
DiTOX
Czy wie ktoś jak z tego telefonu zdjąc simlocka bo mam możliwość nabycia tego koma ale nie w mojej sieci respekt.gif
I_O
Wlacz telefon bez karty, wstukaj na klawiaturze #*7337#, telefon wykona restart i powinien byc free.
Ale uwaga: powinien, nie musi! W kazdym razie kod dziala z prawie kazdym X600 smile.gif
DiTOX
A jak nie bedzie free to juz mogiła ?? censored.gif
Czy tylko simlock nie zejdzie ?? blink.gif
I_O
Ee tam, mogily zadnej nie bedzie - po prostu nie zejdzie i tyle...
Ale: niektorzy producenci potrafia w tym samym modelu fona co chwile zmieniac niektore funkcje, niektore blokowac, czasami zmienia sie hardware itd - jesli cos sie zwali ( nieprawdopodobne ale..) nie biore odpowiedzialnosci! smile.gif
Rob co chcesz - ale na swoje ryzyko smile.gif
DiTOX
Aby niezakładać nowego wątku mam pytanie czy istnieje jakieś oprogramowanie do Samsunga coś takiego jak w NOKI żebym mógł sobie wyciągać poszczególne fotosy i inne rzeczy bo tak pojedyńczo to będzie trwało wieki.
Z góry thx za info smiley13.gif
DiTOX
CYTAT(DiTOX @ 23.12.04 - 21:50)
Aby niezakładać nowego wątku mam pytanie czy istnieje jakieś oprogramowanie do Samsunga coś  takiego jak w NOKI żebym mógł sobie wyciągać poszczególne fotosy i inne rzeczy bo tak pojedyńczo to będzie trwało wieki.
Z góry thx za info  smiley13.gif
*

Ten problem już rozwiązałem ale ten soft nieobsługuje wgrywania gierek z javy zna ktoś soft którym mógłbym to zrobić conf20.gif conf20.gif conf20.gif
mirek
poszukuje softu do samsunga X600 (do zgrywania z kompa przez kabelek) smiley13.gif
DiTOX
Soft jest na stronie samsunga ale nieobsługuje Javy blink.gif
mirek
Thx @DiTOX bier.gif zaraz sobie ściągne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.