@Biondi wyglad to rzecz gustu wiec to pomine.
7250i i 6600 jest juz starym modelem (2003 rok) w przeciwienstwie do 6230, ma tylko 4tys kolorow gdzie tamte po 65tys, 6600 i 6230 maja pojemniejsze baterie, 6230 i 6600 dodatkowa pamiec, 6600 ma duzy wyswietlacz co czyni go sporym telefonem i multimedialbym.
Musisz sie zastanowic do czego Ci ten telefon i czy bedziesz sie nim bawil. Z tych trzech:
- 7250i jest troche za ubogi, mala ilosc kolorow i rozmieszczenie przyciskow klawiatury jest nie praktyczne jak dla mnie
- 6600 odrobine za duzy (wyswietlacz na duzy plus) i nie potrzebuje tych wszystkich funkcji
- 6230 jest miedzy nimi i dlatego tenbym wybral
@Eyeore Tobie za zlotowke polecal bym Siemens CX65, Nokie 6610i, lub 6310i jesli nie zalezy ci na kolorowym wyswietlaczu. Wszystkie sa dostepne od zlotowki, tylko w roznych abonamentach i byc moze przy przedluzeniu umowy na te telefony sa upusty cenowe. Zawsze sie mozna z nimi potargowac

@Vandi nie kazdy ma takie rachunki

Ja osobiscie staram sie wykorzystac to co mam w abonamencie i na tym poprzestac. Abonamentu place 50% + dodatkowe 20 min i 100 sms-ow co miesiac za przedluzenie umowy mi wystarcza.
Nokia 7610 jest suer, ale nie jestem az takim wariatem, zeby dac tyle za nia