Od paru dni zastanawiam się nad założeniem NEOSTARADY. Moja decyzja jest spowodowana tym, że mój obecny internet *** się tragicznie od jakiegoś czasu. Od 4 dni ciągle mam braki w dostawie sygnału i co 2,3 minuty zrywa mi NET. Poprostu tragedia jest. Napisałem majla do mojego *********** admina i dostałem odpowiedź, że u nich jest wszystko wporządku tylko moje programy są do kitu
U 3 kumpli co mają NET w kablówce jest tak samo. Jutro ide do kablówki robić wojnę, ale jak znam zycie to jej nie wygram i chce z góry nalać na nich.
Dokładnie w podglądzie zdarzeń u mnie pisze coś takiego:
KOD
Komputer nie mógł odnowić swojego adresu z sieci (z serwera DHCP) dla karty sieciowej o adresie XXXXXXXXX. Wystąpił następujący błąd:
Przekroczono limit czasu semafora. . Komputer będzie dalej próbował sam uzyskać adres z serwera adresów sieciowych (DHCP).
Przekroczono limit czasu semafora. . Komputer będzie dalej próbował sam uzyskać adres z serwera adresów sieciowych (DHCP).
Postanowiłem, że założe sobie NEO. Nie musi byc najszybsze. To 128 lub 320 styka, ale przeraża mnie 5 GB w miesiącu. Może ktos korzysta z takiego NETu i może powiedzieć czy to wystarcza, jak korzystają i czy wogóle jest sens ?
Proszę o odpowiedź.
Prosze zwroc uwage na to, ze to nie jest PFO czy inne zielone. Tutaj nie uzywamy takiego jezyka. Dziekuje za uwage.
Pozdrawiam