Zgłaszam się o pomoc do was szanowne osiołki, może ktoś doradzi mi co mam robić, bo ja już nie mam na to siły. Historia zaczyna się od tego, że od 1.5, 2 tygodni zaczeły robić się problemy z internetem. Rozłącza się, tzn nic nie chodzi i za minute chodzi. W ciągu godziny tak z 30 razy. Te największe nawały zaczeły się od 4,5 dni, a wcześniej rzadziej. Napisałem do administratora sieci, że NET nie chodzi tak jak należy to otrzymałem odpowiedź, czy mam dowód, że to u nich pada ? Specjalnie nagrałem programem CAMTASIA RECORD mój pulpit co sie nagle dzieje oraz mam screen jak nie dochodzą wiadomości. Przez te pare dni nie moge praktycznie gadać na GG, grać i nic, bo zaraz mam DISCONNECT albo coś w tym stylu.
Dzisiaj moja mama poszła do kablówki powiedzieć osobiście co się dzieje to właściciel powiedział, że to wina moich programów, że one psują internet
pS. Korzystam z identycznego łącza jak @Apollyon i niech sam się wypowie czy u niego jest w porządku. Łącze się przez takie coś:

Pozdrawiam
, a jak wejde na strone lub otrzymam wiadomosc na GG to robi się tak
. Nie wiem czy to dobrze. Po za tym będę patrzył czy ta ikonka właśnie nie jest z krzyżykiem.