Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przegladarka Firefox - wszystko o..
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
MotH
CYTAT(Spizak @ 02.12.04 - 22:13)
@MotH -  bier.gif - mi dziala ta extanded normalnie.
*

U mnie juz tez wszystko gra, wywalilem caly katalog z pluginami bo mialem tam niezly burdel. Teraz tylko kilka wtyczek i bedzie git wink.gif Nie widze różnicy w wersji extanded a zwyklej.
Xahil
CYTAT(Zarjan @ 03.12.04 - 10:45)
W Operze i IE 6.0 trzeci przycisk bezproblemowo włącza tryb przewijania. Softu do mychy żadnego nie instalowałem, więc na pewno musi być to kwestia ustawień FireFoxa. Lipa z sosną. Do Opery jeszcze mu trochę brakuje.
*

No u mnie dziala bez problemu Mysz logitech, zadnych driverow, FF 0.9.3, windows.
Na linuksie to z definicji nie dziala, bo ten caly tryb przewijania to jest sprawka windowsa a nie konkretnego programu.

Update: Na drugim kompie (FF 1.0, mysz logitecha z rolka) tez dziala i tez bez zadnych driverow.
Berserker
@Żarjan
otwórz nowe okno,wpisz about:config i znajdź tą linię middlemouse.openNewWindow i jeśli jest false zmień na true
Zarjan
Dzięki @Berserker! Działa!
A scrollowanie mamy tutaj: middlemouse.scrollbarPosition ma być true biggrin.gif
Zarjan
Sorry, mój błąd. NIE DZIAŁA. Zapomniałem że sprawdzałem w poprzednim poście w pracy, a tam tak czy siak to działało. W domu, nawet po zmianie tych parametrów nie ma żadnych zmian. Nadal środkowy przycisk nie jest skonfigurowany jako ScrollMode.
WoocashACN
taki mały bonus humorystyczny z prhn'u:

> Michal Krzynowek napisal(a):
> Właśnie ściągnąłem sobie FF i plugina z mouse gestures do niego.
> Dobre są - niektóre lepsze niż combosy do Street Fightera
> Add bookmark: dół, przód, dół, tył, góra
> Show meta info: góra, przód-dół, przód-góra, dół.
>
> http://toya.net.pl/~misza/ffmg.jpg
>
> Misza NMSP

a_rotfl.gif
hibi
CYTAT(Woocash[ACN] @ 03.12.04 - 23:54)
taki mały bonus humorystyczny z prhn'u:

> Michal Krzynowek napisal(a):
> Właśnie ściągnąłem sobie FF i plugina z mouse gestures do niego.
> Dobre są - niektóre lepsze niż combosy do Street Fightera
> Add bookmark: dół, przód, dół, tył, góra
> Show meta info: góra, przód-dół, przód-góra, dół.
>
> http://toya.net.pl/~misza/ffmg.jpg
>
> Misza NMSP

a_rotfl.gif
*

A mi to bardziej Mortal Kombat przypomina a_rotfl.gif
Xahil
A swoja droga jak sie zastanowic jaki ksztalt sie tworzy to juz nabiera jakiegos sensu biggrin.gif
KOD
|_
|_|
inadees
Żeby nie zakładać nowego wątku,

Aby lisek/panda laugh.gif szybciej biegał należy wykonać:

CYTAT
Używasz Firefoxa, tylko dlatego, że wydaje Ci się, że jest szybszy od dostarczanego przez Microsoft IE? Dzięki odkryciom naszych kolegów z zaranicznych serwisów jesteśmy w stanie jeszcze bardziej przyspieszyć działanie naszego liska. A oto krótka instrukcja jak tego dokonać:
- w polu wpisywania adresu przeglądarki Firefox wpisz "about:config" i naciśnij Enter
- odnajdź następujące linijki: network.http.pipelining, network.http.proxy.pipelining oraz network.http.pipelining.maxrequests
- zmień wartości "network.http.pipelining" i "network.http.proxy.pipelining" na "true" a także ustaw wartość "network.http.pipelining.maxrequests" na "30" - dzięki tej operacji przeglądarka będzie wysyłała 30 zapytań na raz
- na koniec naciśnij prawy przycisk myszy, wybierz "Dodaj ustawienie typu" -> "Liczba całkowita (Integer)", nazwij ją "nglayout.initialpaint.delay" i przypisz wartość "0"

Po tej nieskomplikowanej operacji Wasz Firefox będzie jeszcze szybciej otwierał strony.

Źródło: http://infopc.pl
aki
Według zaleceń - zrobione smile.gif
Teraz zobaczymy, czy to lis, czy niedźwiadek Panda smile.gif
Thx smiley13.gif
OkweL
A czy da sie jakos to zautomatyzowac np przez podmiane jakiegos pliku fragez.gif Bo tak przy reinstalu znowu pamietac o tym... wink.gif
lokocool
Zrobione thumbsup.gif Lisek Smiga wink.gif

Pozdr. smiley13.gif
MotH
CYTAT(OkweL @ 07.01.05 - 12:23)
A czy da sie jakos to zautomatyzowac np przez podmiane jakiegos pliku fragez.gif Bo tak przy reinstalu znowu pamietac o tym... wink.gif
*

Mozesz dodac to do pliku user.js (jak pliku nie ma to trzeba utworzyc).
KOD
user_pref("network.http.pipelining", true);
user_pref("network.http.pipelining.maxrequests", 30);
user_pref("network.http.proxy.pipelining", true);
user_pref("nglayout.initialpaint.delay", 0);

i potem ten plik po reinstalce umieszczesz w c:\Documents and Settings\Uzytkownik\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\[losowy_ciag_liczb].default\
OkweL
Dzieki @MotH pliczku nie bylo wlasnie utworzylem smile.gif respekt.gif
easio
Wtyczka z pogodą

WheatherFox PL

1. Informacje ogólne

Autor dodatku: Jon Stritar
Tłumaczenie na polski: Kornel “Lenrock” Misiejuk

2. Opis

Rozszerzenie pokazuje informacje pogodowe korzytsając z informacji pogodowych zawartych na weather.com. Oprócz pokazywania aktualnego stanu pogody można także zobaczyć zapowiedzi na następne dni. Rozszerzenie ma bardzo ciekawą konfigurację, tak że informacje pogodowe mogą być wyświetlane praktycznie na każdym pasku i na kazdym miejscu. Spis polskich miast obsługiwanych przez to rozszerzenie znajduje się TU

3. Zrzuty ekranu

4. Instalacja

Instaluj wersje 0.5.1

5. Informacje dodatkowe
Pomimo, że informacje są w języku angielskim to i tak strona weather.com, do której jest przekierowanie jest tak fajnie zrobiona, ża aż miło pooglądać nawet najgorsze prognozy pogody tongue.gif tongue.gif

ea.
jar3cki
MOOX's Optimized Mozilla Firefox v1.0

M3 BUILDS
M3 builds are highly optimized builds that also contain code optimized for the SSE2 instruction set. Given the nature of M3 builds, they are designed only for the following processors that support SSE2:

* AMD Opteron
* AMD Athlon FX
* AMD Athlon 64
* AMD Sempron (3100+)
* Intel Xeon
* Intel Pentium M
* Intel Pentium 4
* Intel Celeron D
* Intel Celeron (1.7GHz - 2.8GHz)

http://www.moox.ws/files/mozilla/firefox/l...SE_M3_pl-PL.exe

M2 BUILDS
M2 builds are highly optimized builds that also contain code optimized for the SSE instruction set. Given the nature M2 builds, they are designed only for the following processors that support SSE:

* AMD Athlon XP
* AMD Athlon MP
* AMD Sempron (2200+ - 2800+)
* AMD Duron (1.0GHz - 1.8GHz)
* Intel Pentium 3
* Intel Celeron (533MHz - 1.4GHz)

http://www.moox.ws/files/mozilla/firefox/l...SE_M2_pl-PL.exe

M1 BUILDS
M1 builds are generally optimized builds that also contain code optimized for the MMX instruction set. M1 builds are targeted for the following processors:

* AMD Athlon
* AMD K6-2
* Intel Pentium 2
* Intel Pentium

http://www.moox.ws/files/mozilla/firefox/l...SE_M1_pl-PL.exe

inne buildy i info o instalacji:
http://www.moox.ws/tech/mozilla/localizedbuilds.htm

p.s
ja juz mam M2, i musze przynac, ze lapy liskowi plona! polecam thumbsup.gif.

smiley13.gif
easio
Image Zoom PL

1. Informacje ogólne

Autor dodatku: Jason Adams
Tłumaczenie na polski: Kornel “Lenrock” Misiejuk

2. Opis

Prosty w obsłudze dodatek pozwalający zmieniać rozmiary obrazków, można to robić za pomocą poleceń menu kontekstowego myszy lub poprzez PPM(Prawy Przycisk Myszy)+kółko myszy oczywiście nad danym obrazkiem. Każdą z opcji dodatku można bardzo dobrze skonfigurować.

3. Zrzuty ekranu

4. Instalacja

Image Zoom PL jest przeznaczony na poniższe aplikacje i wersje:

1.4-2.0
0.8–1.5
0.7–1.0

Instaluj

5. Informacje dodatkowe
Bardzo fajna aplikacja pozwalająca z poziomu przeglądarki modyfikować wielkość plików graficznych - polecam thumbsup.gif

ea.
Berserker
Mam małe pytanie odnośnie tej przeglądarki- gdzie ustawić w about:config funkcję by po wejściu na stronę www gameonly.pl klikając na screen'a otworzyło mi się w nowym okienku a nie jako nowa zakładka ?. Zainstalowałem pewne rozszerzenie i po jego odinstalowaniu tak mi się screen'y otwierają jak opisałem.
easio
CYTAT(Berserker @ 28.01.05 - 11:25)
Mam małe pytanie odnośnie tej przeglądarki- gdzie  ustawić w about:config  funkcję by po wejściu na stronę www gameonly.pl klikając na screen'a otworzyło mi się w nowym okienku a nie jako nowa zakładka ?. Zainstalowałem pewne rozszerzenie i po jego odinstalowaniu  tak mi się screen'y otwierają jak opisałem.
*

Jak masz zainstalowany Tabbrowser to mogę Ci screeny swoich ustawień wrzucić albo prześle Ci na maila plik z moją konfiguracją tej wtyczki.

ea.
Berserker
Dzięki , ale to nie to - konkretnie ( dopiero teraz zauważyłem blush.gif , że te screen'y są javascriptem.)przed zainstalowaniem prawdopodobnie, właśnie tego rozszerzenia (tabbrowser extension)
nie otwiera mi tych screen'ów jak powinno, tylko otwiera mi jako nowy panel wacko.gif

Próbowałem odinstalować, wyczyścić rejestr, zaległe foldry w w ProgramFiles i nic. A co śmieśniejsze po zainstalowaniu na nowo Przeglądarki FF od razu mam "gesty myszy" blink.gif

Może nie do końca rejestr jest/był wyczyszczony ?? conf20.gif
thomasg
tak czytam i czytam i jak dzis wpadne do maj lepianki po pracy to zaraz biore sie za instalke Liska (wyczytałem że nie musze odinstalowywać IE tylko Liska ustawic jako domyślna unsure.gif ) zobaczymy jak to pójdzie bo mnie juz bierze necik widziany przez okna IE , jak poradze sobie z tym rolleyes.gif to następnym krokiem bedzie klient poczty bo outlook cos mi nie chce działczyć wallbash.gif
ziparo
"Firefox 1.1 - data premiery przesunięta
2005-02-04 :

Ben Goodger, poinformował o zmianie terminu wydania nowej wersji przeglądarki Firefox 1.1. Przeglądarka zostanie udostępniona nie jak zapowiadano w marcu a w terminie późniejszym.

Zmiana terminu wydania wersji 1.1 jest konieczna ze względu na dopracowanie dużej ilości szczegółów oraz dokładne przetestowanie oprogramowania przed publicznym udostępnieniem. Pomimo iż nie podano nowego terminu wydania znane są szczegóły dotyczące udostępnienia Firefox 1.1. W pierwszej kolejności zostanie wydana niepubliczna wersja alpha 1.1. Następnie możemy spodziewać się wersji "public preview" a po niej kilku wydań "release candidate". Ostatnim krokiem będzie wydanie wersji stabilnej.

Źródło: Hacking.pl"

ALe czekamy czekamy thumbsup.gif
NetMen-X
kurcze a jak ustwaic zeby w aktulanym oknie , jak klikne na jakis link z zakladki(ulubione) to zeby w tym oknie otwierala sie kolejna zakladka , a nie w tej starej zakladce sie otwiera nowa strona czyli klikam piec odnosnikow do stron z ulubionych i otwiera mi sie piec nowych paneli w jednym oknie
tak jak to bylo np.w Maxtonie

Rozumiecie o co mi chodzi?
MotH
PPM i otworz w nowej zkladce, albo klikaj z wcisnietym klawiszem CTRL, jezeli dobrze Cie zrozumialem
Pozdr
buttie
Lub klikaj środkowym (trzecim) przyciskiem myszy.
Jeżli dobrze zrozumiałem o co chodzi. wink.gif
NetMen-X
ok ok ale ja niechce naciskac dodatkowych klawiszy albo innych eciepecie

klikam na link i otwiera mi sie nowa zakladkaobok starej w tym samym oknie lamo.gif
easio
Parę nowych dodatków:

Powiadamiacz Gmail (Gmail Notifier)

Nazwa oryginalna: Gmail Notifier
Autor dodatku: Doron Rosenberg
Tłumaczenie na polski: Jakub Klawiter
Aktualna wersja dodatku: 0.4
Aktualna wersja przetłumaczona: 0.4

Powiadamia o nowej poczcie na koncie Gmail.
Na pasku statusu (na dole okna przeglądarki) dochodzi nowa ikonka , w nawiasie podawana jest ilość nowych listów .

0.9.x-1.5

Instaluj

-----------------------------------

ExtendedStatusbar PL

Autor dodatku: Andreas Allacher
Tłumaczenie na polski: teo
Aktualna wersja dodatku: 1.0
Aktualna wersja przetłumaczona: 1.0

Rozszerzenie to pokazuje na pasku stanu (w trakcie otwierania strony) procent wykonania, ilość grafik do pobrania i pobranych,
wielkość pobieranego pliku, czas i prędkość ładowania.

0.9–1.5

Instaluj

------------------------------------

Dictionary Search PL

nformacje ogólne

Autor dodatku: Jaap Haitsma
Tłumaczenie na polski: Bartosz Piec
Strona domowa dodatku: http://dictionarysearch.mozdev.org/
Aktualna wersja dodatku: 0.8
Aktualna wersja przetłumaczona: 0.8

Opis

Dictionary Search udostępnia prosty sposób na przetłumaczenie (bądź znalezienie w encyklopedii) słowa znalezionego na stronie WWW za pomocą internetowego słownika, takiego jak slowniki.onet.pl. Po prostu wybierz słowo, jakiego chcesz poszukać, kliknij prawym klawiszem myszy i wybierz Szukaj słowa w.... Otworzy się nowa zakładka ze znaczeniem słowa, które wybrałeś.

Możesz używać do czterech różnych słowników, które możesz własnoręcznie skonfigurować. Poniżej znajdziesz listę słowników, jakich możesz użyć.

Uwaga: JrJr przygotował wersję rozszerzenia, w której można zdefiniować do 10 słowników. Do pobrania poniżej.

Zrzuty ekranu

Menu kontekstowe po zastosowaniu rozszerzenia

Opcje rozszerzenia

Lista słowników i encyklopedii

Poniżej znajduje się lista polskich słowników i encyklopedii. Słowniki dostępne w innych językach znajdziesz na stronie http://dictionarysearch.mozdev.org/dictionaries.html.

Słowniki języków obcych

Instalacja

Wersja oryginalna

W wersji oryginalnej można zdefiniować do 4 słowników.

FireFox 0.6–1.5

ThunderBird 0.5–1.0

Instaluj / Pobierz

Uwagi

Rozszerzenie ma kłopoty z wyświetlaniem polskich znaków w menu kontekstowym, więc najlepiej ich nie wpisywać podczas dodawania informacji o słowniku.
Lobox
szukalem w rozszerzeniach do firefoxa takiego rozszezenia ktore by umozliwialo tak jak w Maxthonie przypisanie do jakiegos klawiszaa funkcyjnego adresu strony jak by bylo takie rozszezenie do firefoxa to calkowicie bym sie przeisadl na niego ciach.gif
wins
KOD
What's new in Firefox 1.0.1:
Improved stability
International Domain Names are now displayed as punycode.

To show International Domain Names in Unicode, set the "network.IDN_show_punycode" preference to false.
Several security fixes.

Wersja (pl) pod Windows
Wersja (pl) pod Linuxa
Wersja (pl) pod Maca
MotH
CYTAT(wins @ 25.02.05 - 12:13)
KOD
What's new in Firefox 1.0.1:
Improved stability
International Domain Names are now displayed as punycode.

To show International Domain Names in Unicode, set the "network.IDN_show_punycode" preference to false.
Several security fixes.

Wersja (pl) pod Windows
Wersja (pl) pod Linuxa
Wersja (pl) pod Maca
*

Jakoś u mnie FF 1.0.1 sypie się niesamowicie, np. jak wpisuje w pole adresu www.grid.com albo www.awemod.com (akurat na te strony trafilem) to sie wywala za kazdym razem.
wins
Dziwne. Te strony co podales otwieraja sie i dzialaja bez zarzutu. A jak instalowales lisa? Czysta instalacja czy tez aktualizacja z wersji wczesniejszej?
MotH
Już wszystko ładnie śmiga, wcześniej instalowałem na poprzednią wersje i po wpisaniu czegokolwiek w pasek adresu i nacisnieciu enter FF sie wywalal. (wywalilem wtyczki, starego FF i jest ok).
Pozdr
Maryan
lisek pokazuje mi, ze sa krytyczne aplikacje do pobrania konkretnie aktualizacja...klikam "zainstaluj teraz" i czekam juz dobre 30 min i nic....zadnego postepu.
Jak mozna temu zaradzic?
Pozdrawiam
jar3cki
ta krytyczna aktualizacje mozesz pobrac pod adresem ktory podal @MotH :] nowsza wersja, nowy installer - to nie jest lata.

edit: oczywiscie chodzi o quote wypowiedzi @wins'a :]

smiley13.gif
Maryan
Jak moge zapamietac ostatnio odwiedzone adresy?
Chce odinstalowac Liska i zainstalowac ponownie nowsza wersje.

Pozdrawiam
Eyeore
Wszystko jest w profilu usera\ common-lub jakos tak\mozilla
W praktyce wystarczy nainstalować nowszą wersję wszystko sobie sam zaimportuje
Maryan
CYTAT
Już wszystko ładnie śmiga, wcześniej instalowałem na poprzednią wersje i po wpisaniu czegokolwiek w pasek adresu i nacisnieciu enter FF sie wywalal. (wywalilem wtyczki, starego FF i jest ok).
Pozdr

Tez bym zainstalowal na poprzednim ale po tym texcie zmienilem troche zdanie smile.gif
Mr_Baggins
Jak odinstalować rozszerzenie? Mam tab browser extension, które niby "ma się odinstalować po kolejnym uruchomieniu FF" ale nie chce się odinstalować. Zainstalowałem znakomite "tab browser preferences" i niektóre funkcje niepotrzebnie się dublują.
MotH
Pod TYM adresem dostępne są już wersje RC FF 1.0.2 i TB 1.0.2 (wersje po angielsku), jakoś na dniach mają wyjść wersje stabilne.

@Maryan
"Jak sie nie przewrocisz to sie nie nauczysz" laugh.gif nie boj sie ja na tym FF testowalem tyle rozszerzen i konfiguracji ze sam sie dziwilem ze jeszcze chodzil laugh.gif (m.in instalowalem na sile rozszerzenia od wersji 0.6 wink.gif )

P.S Uwaga na rozszerzenie ExtendedStatusbar PL, ktore wyzej podal @Phoenix, moze ono powodowac iz FF nie bedzie mogl znajezc tekstu na stronach (CTRL+F). Ja mialem problemy, jak wywalilem to jest ok.

Pozdrawiam
Berserker
W tym linku http://www.mozilla.org/products/firefox/
jest już dostępna nowa wersja, finalna przeglądarki Firefox 1.0.2

Poprawione błędy:
Drag and drop loading of privileged XUL
Arbitrary code execution from Firefox sidebar panel
GIF heap overflow parsing Netscape extension 2

Jak na razie tylko w wersji angielskiej

DODANE: Mała poprawka- już jest w wersji polskojęzycznej-górny prawy róg linka który podałem blush.gif
easio
Mozilla Firefox 1.0.3 RC PL

Dostępna jest już polska wersja kandydatki na finalną wersję Firefox - niezwykle popularnej przeglądarki internetowej. Aplikacja jest mała i szybka, a jednocześnie oferuje szerokie możliwości: przeglądanie w panelach, blokowanie wyskakujących okienek, zaawansowane możliwości wyszukiwania, dostosowywalne paski narzędzi, łatwą rozszerzalność przy pomocy dodatków, większe bezpieczeństwo... i wiele innych!

Pobierz
MotH
Prawidłowe linki do Firefox'a 1.0.3 RC PL (Phoenix podał przez przypadek linka do ver. 1.0.2)
Linux installer
Linux tar.gz
Mac
Windows installer
Windows zip

P.S Prosze Mod'a o podłaczenie tych linkow do posta powyzej, zeby balaganu nie bylo.
Pozdrawiam
easio
FireTune 1.0 PL

Kolejna wersja bezpłatnego narzędzia, przeznaczonego do optymalizacji działania oraz konfiguracji bardzo popularnej przeglądarki - Mozilli Firefox. Aplikacja w prosty sposób pozwala na dostosowanie programu do rodzaju systemu i połączenia z Internetem. FireTune posiada opcję tworzenia kopii ustawień, więc wszystkie czynności konfiguracyjne są w pełni bezpieczne. Od nowej wersji aplikacja posiada instalator, w którym zawiera się również polskie tłumaczenie. Pozostała lista zmian dostępna jest TUTAJ

Link HTTP:
FireTune 1.0 PL [500 KB]
c0y0te
Probuje przejsc na FireFoxa z opery tylko mam maly problem przy probie instalacji ExtendedStatusbar PL na ver 1.0.3 poprzez Plik-Otworz plik w install.rdf jest informacja o wtyczce a nie ma jak ja zainstalowac. Bioraca drugi plik ExtendedStatusbar.jar Lisek dostaje wykrzaku. O co tu chodzi ??
MotH
CYTAT(c0y0te @ 07.04.05 - 08:40)
Probuje przejsc na FireFoxa z opery tylko mam maly problem przy probie instalacji ExtendedStatusbar PL na ver 1.0.3 poprzez Plik-Otworz plik w install.rdf jest informacja o wtyczce a nie ma jak ja zainstalowac. Bioraca drugi plik ExtendedStatusbar.jar Lisek dostaje wykrzaku. O co tu chodzi ??
*

Dodatki do FF maja rozszerzenia *.xpi. Najprościej instaluje się przez przeciągnięcie pliku xpi na uruchomionego Firefoxa i puszczenie (drag&drop).
Pozdr
lokocool
Dzisiaj po raz ktorys z kolei FF otworzyl mi takie okno --> podejrzewam ze jest to tylko jakas tania sztuszka i jest ona spowodowana jakas strona www ( nie wiem czy sie nie myle ale chyba takie okienko otworzylo mi sie po wejsciu na imageshack) --> Na pewno nie jest to komunikat FF tylko cos innego --> postanowilem to zapostowac w tym topicu aby inne osiolki soe wypowiedzialy czy tez maja cos takiego ?? wink.gif

Pozdr. smiley13.gif
Jasper
W belce masz podany adres strony. Oczywiscie, ze to reklama dla naiwnych. Mozesz przeciez zablokowac pop-upy z Imageshack i kazdej innej strony, ktora robi takie brzydkie rzeczy.
easio
CYTAT(lokocool @ 09.04.05 - 10:33)
Dzisiaj po raz ktorys z kolei FF otworzyl mi takie okno --> podejrzewam ze jest to tylko jakas tania sztuszka i jest ona spowodowana jakas strona www ( nie wiem czy sie nie myle ale chyba takie okienko otworzylo mi sie po wejsciu na imageshack) --> Na pewno nie jest to komunikat FF tylko cos innego --> postanowilem to zapostowac w tym topicu aby inne osiolki soe wypowiedzialy czy tez maja cos takiego ?? wink.gif

Pozdr. smiley13.gif
*

Zablokuj popupy (np. tym NoAds 2005.02.12 [205 KB] to raz ale dla pewności przeskanuj sobie kompa pod kątem jakiś brzydkich rzeczy robaczkowych i trojankowych.
Maryan
Witajcie.

Mam problem: Firefox pisze ze sa aktualizacje-zwlaszcza ta krytyczna iklikam mu zeby zainstalowal teraz....a on pisze ze trwa pobieranie i instalowanie--niestety trwa to ok 30 min i pasek postepu ani drgnie....poza tym nie widac po Du-meterze zeby cokolwiek bylo zasysane....
co jest????
Pozdrawiam i licze ze cos sie wyjasni smile.gif
easio
Maryan ściągnij najnowszą wersję FF i zobacz czy takie coś co ma robi się dalej.

Mozilla Firefox 1.0.3 RC PL zaktualizowany [20050414]

Dostępna jest już polska wersja kandydatki na finalną wersję Firefox - niezwykle popularnej przeglądarki internetowej.

Pobierz:
Mozilla Firefox 1.0.3 RC PL [5,23 MB]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.