Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spider Man 2
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
Kuba
Yo osly! Mam problem bo kumpel pozyczyl mi film SPider Man 2, ale cos mi nie dziala :ranting: furious.gif wallbash.gif ranting.gif , drugi kumpel mi mowil ze trzeba sciagnac najnowsze kodeki ale jakie to sa huh.gif , jak ktos z was tez mial taki problem i wie jak to zrobic to prosez o pomoc worthy.gif
parcel
raczej nie ten dział
ściągnij sobie allplayer ze strony www.marbit.com.pl i włącz liveupdate.
sam ściągnie potrzebne kodeki i po kłopocie
Rooff
Tym --> http://www.headbands.com/gspot/ sprawdzisz jakie Ci potrzebne.

Najnowsze hmmm. Ja używam tych:
K-Lite Codec Pack 2.27 Full

smiley13.gif
Kuba
Dzieki wam bier.gif Wreszcie mi poszedl, a tak wogole to filmik COOL polecam clap.gif
c0y0te
Nie polecam packow bo instaluje ci wiele codekow ktorych w zyciu nie bedziesz uzywal. Najpotrzebniejsze to sa divx, ac3, xivd no i od bidy ffdshow wszystko znajdziesz tutaj
budger
Video Toolbox pokazuje ci dokładnie , jakie kodeki użyto do danego filmu
Berserker
CYTAT(budger @ 26.09.04 - 14:37)
Video Toolbox pokazuje ci dokładnie , jakie kodeki użyto do danego filmu
*

No właśnie - jak ściągnąć kodeki przez videotoolbox'a( wiem żeby ściągnąć to trzeba kliknąć "ściągnij" smile.gif) ? I trochę mnie dziwi, że jak sobie przeglądnę jaki kodek audio użyto w filmie to "łapka" w tym programie przy audio pokazuje thumbdown.gif ???Gdzie jest błąd i jaki to ?
budger
Mam to samo

Jak ściągnąć ?
Ściągnij->
Klikasz downloading....

Klikasz www.....

Klikasz bezpośrednio na plik

lub Find codec , jeśli nie ma go na tej liście

Wydaje mi sie, że tylko tak.
Berserker
Tak, dzięki.
Tylko mi chodziło ( nie wyraziłem się jasno), że jak klikam na "ściągnij " to nie ma żadnej reakcji tego programu, żeby z jakąkolwiek stroną się łączył czy pobierał brakujące kodeki
MotH
moze firewall blokuje program?
budger
W ustawieniach VT mam "ściągaj kodeki z moviecodec.com, a u ciebie.
Mam wersję 1.0.0.58
Berserker
Wersja tego programu to -> 1.1.1.65

Jest tylko "Ściągnij " a ustawioną stronę w ustawienia-->>Ściągnij kodeki z... jest właśnie strona moviecodec.com

@MotH właśnie przepuściłem przez firewall i..nic .Żadnej widocznej reakcji.
Ani się nie zmienia strona w FireFox'ie ani w IE
budger
Moge ci wysłać moją , sprawdzisz u siebie.
Jakby co daj maila na PW
Berserker
Dzięki, ale nie potrzebuję .Ot tak się tylko zapytałem smile.gif w myśl zasady "Pytasz-wstydzisz się raz.Nie wiesz-wstydzisz się całe życie " smile.gif

A co dziwne będąc na stronie domowej tego programu - ten program nazywa się VideoIspector i jest w wersji 1.2... coś tam i.... sytuacja jest taka sama furious.gif .Chociaż to jest installer to dalej nie mogę nic ściągnąć censored.gif

Nie wiem czy pokazuje ta"łapka" , że kodek stary (bo pokazuje mi w audio AC3 - a ja mam wersję Ac3 1.01a rc5) ? Czy nie mam jakiegos zainstalowanego czy co ?Ale to nic, dzięki za pomoc.
pawcio
JA mam ALLPlayera i nigdy niemam problemow z filmami z kazdym rozszerzeniem i glosem!!

Ten program sam sciaga potrzebne kodeki i naprawia uszkodzone fragmenty filmow!!!!!

Polecam http://www.marbit.com.pl/download.htm

dodatkowo w nowej wersji chodza filmy DVD!!!!

thumbsup.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.