Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WinFast TV2000 XP Expert -Oprogamowania Szukam
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
lokocool
Czesc Osiolki,
SluchajcieMam taki problem,
Mam tuner TV Leadtek WinFast TV2000 XP Expert, i szukam jakiegos dobrego oprogramowania do odtwarzania TV i Radia z tego cuda (jak na razie nie wiem czemu na orginalnym oprogramowianieu znajduje mi tylko 1 i 2 ranting.gif , a w normalnym TV na tej samej antenie mam jeszce TV4 Polsat i TVN) tongue.gif Jestem pewien ze gdzies na forum widzialem juz podobny post, ale teraz szukalem i nie moge go nigdzie odnalezc tongue.gif
Dodatkowo prosilbym jesli takowy program sie znajdzie o w miare lopatologiczna instrukcje jak takowy program skonfigurowac pod ten tuner i jak go pozniej obslugiwac, i czy np dany program obsluzy pilota smile.gif

Pozdrawiam i licze na wasza pomoc smiley13.gif
Tomaszek Lublin
Dołączam się do pytania. Od kilku dni mam taki tuner i same kłopoty sad.gif
I tak po włączeniuu podglądu jednocześnie kilku kanałów wycieło mi możliwość oglądania tv w okienku, działa tylko na pełnym ekranie, to chyba wina innych ustawień od k-lite codek pack. Pozatym nie moge znaleźć ręcznego strojenia kanałów w oryginalnym sofcie ... obraz i dźwięk dużo lepsze niż na bt848 ale soft do d...
wert
Cze

Ponad rok temu miałem ta karte.Ale zabijcie nie pamiętam szczegółów regulacji i wyszukiwania.Napewno ręczne dostrajanie kanałów było na pilocie,natomiast w sofcie do tej karty w którejś zakładce u mnie kanały wyszukiwało po zaklikaniu automatycznego wyszukiwania.Nie wiem jak to jest z anteny,bo ja robilem sobie to pod kablówke,pamiętam ze ta karta nie sprawiała mi problemów z ustawieniami (kolejność programów,nagrywanie z jednoczesnym ogladaniem).Jedynie poprawę dźwieku musiałem robić za kazdym razem,nie pamietało wczesniejszych ustawien.
Sorki,wiecej nie pomoge,pamięc nie ta dribble.gif

Pozdro
Eyeore
Trudno mi odpowiedzieć co do konkretnie tej karty, ale bardzo dobrym softem jest Chris TV i wszstkie wymagania jak dla mnie spełnia
I_O
Albo DScaler, wprawdzie troche skomplikowany w ustawieniach i bez zbednych ozdob, ale za to produkuje swietny obraz. Wersja 4.1.12 alpha chodzi u mnie od jakiegos czasu calkiem stabilnie
Tomaszek Lublin
Dzieki, ściągnąłem Chris TV, nawet działa ... jeszcze kilka dni sad.gif. Nie próbowałem tylko jak będzie działał z pilotem.
Mr. T
Polecam K!TV http://www.kastortv.org/
Tomaszek Lublin
Też spróbuję, dzięki.
Chris TV nawet mi się podoba, gdyby tylko nie ograniczenia wersji trial.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.