Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy nasze druzyny awansuja?
Osłomania > Dyskusje i Pogawędki > Ankiety
Maryan
Panowie do myszy i glosowac, moze nasi kopacze wezma to sobie do serca i dadza rade... drunk.gif

Pozdrawiam
KeRaM
Jestem optimista i uwazam ze wszytkie choc z drugiej strony w to watpie blink.gif thumbsup.gif
Mr_Baggins
Mam nadzieję, że awansują Wisła i Austria Wiedeń smile.gif
pyzio2
Wisla musi awansowac Amica raczej tez powinna co do Legii to zalezy wszystko od nich ale bedzie ciezko
lokocool
Chcailbym zeby ktoras z druzyn awansowala, ale.... patrzac realnie... Nie interesuje mnie to bo polska pilka klubowa to dno... smile.gif to jest moja odpowedz
Eyeore
Na dzien dzisiejszy i tak jak na to patrzę to zagłosowałem na odpowiedź Nr. 6
tetrus
Wszystkie powinny awansowac. Jesli tego nie zrobia to 6 opcja staje sie faktem.
parcel
nr 6 to moja odpowiedź
Dosiek
Oczywiscie 1 !!

Wisła awansuje napewno, Amica też raczej powinna. Za Legią jestem całym sercem i wieże że wygrają i to ze 2:0.
Fideista
Ciężko polemizować z tezą, iż polska piłka klubowa to dno... Mamy praktycznie jedną drużynę średniego, europejskiego formatu i może dwie, czy trzy (odkąd ITI przejął Legię) w miarę normalnie zarządzane...

Mimo to, w ostatniej odpowiedzi nie powinno być dla mnie implikacji.

Owszem, polska piłka klubowa to dno, ale...

W dzisiejszych pojedynkach, jak zawsze i tak będę kibicował wszystkim... Ot, głupie serce kibica.
Ljarro
A dlaczego nie ma odpowiedzi awansuje Wisła- Legia, Legia-Amica, Amica-Wisła ??
Maryan
CYTAT(Ljarro @ 29.09.04 - 16:43)
A dlaczego nie ma odpowiedzi awansuje Wisła- Legia, Legia-Amica, Amica-Wisła ??
*

Juz Ci tlumacze:
Primo zeby nie bylo balaganu
Secundo zeby nie rozdrabniac glosow miedzy zbyt licznymi mozliwosciami wyboru

Dlatego kazdy glosuje na druzyne, ktora wg niego/niej ma szanse na awans...jesli sadzisz ze 2 druzyny maja takie same szanse to napisz to w swoim poscie..
Pozdrawiam i trzymamy kciukery za naszych!!! thumbsup.gif
Szosti
Z dobrym wiatrem awansują wszystkie wink.gif
ks.znicz
Legia tylko nie awansuje sad.gif Szkoda ... ale takie jest życie sad.gif. Pozdro all !@!
Carlos
Serce by chciało żeby awansowały wszystkie, ale rozum podpowiada że uda sie to tylko Wiśle. A i jej nie przyjdzie to łatwo. wallbash.gif

Pozdrowienia. wink.gif
Qłak
wiadomo ze chcę zeby wszystkie awansowaly, ale patrzac realnie to tylko wisla... :/
misjek_g
Awansują wszystkie - szkoda tylko że niestety meczów nie pooglądam. Ale łatwo na pewno żadna nie będzie miała.

pozdro
pawcio
W lidze kibicuje tylko jednej drużynie ale w pucharach kibicuje wszystkim NASZYM drużyną bo one grają dla siebie jak i dla POLSKI!!! Do boju!!!

party43.gif

thumbsup.gif
Fideista
25 minut do końca... Dinamo - Wisła 2:0...

cry.gif

Szok...
POSTMAN
Hehe dobrze wczoraj zagłosowałem że polska piłka to dno.
Ljarro
Jednym słowem: popłynęli
Maryan
yezuuuuuu co sie dzieje.......ja nie rozumiem..przeciez to mistrz Polski...
Fideista
2:1 i 15 minut!!!

Błaaaaagam! Jak zremisują to przez miesiąc nie tykam whisky!
Bigos
No Comment, wczoraj oddałem głos przy punkcie 6 długo na wzmocnienie uzasadnienia nie musiałem czekać ..... thumbdown.gif

.....:::::Bigos:::::.....
Maryan
Stalo sie...Po raz kolejny nasi cudowni gwiazdorzy, pieknie opaleni chlopcy, wielcy gracze, na ktorych nie poznala sie Europa i musieli wrocic do Polski, nie dali rady brutalnie grajacym, nakoksowanym, wysokim, szybkim, swietnym technicznie Gruzinom. Pomijam juz fakt, ze boisko bylo nierowne, niewymiarowe, trawa za dluga, pilka za sliska i za malo kolorowa...

Pozdrawiam i wybieram odpowiedz 6 ponownie smile.gif
ks.znicz
Cholera ... a ja postawiłem 200 zł na Wisłe że nie przegra a tak ... to i kasa popłynęła i Wisła nieawansowała .... No nie wiem ... Ciekawe jak pójdzie amice i Legii ... Pozdro all !@!
Kipcior
Straszna sprawa. Będę w cięzkim szoku jeszcze pare dni. Po prostu nie wierze. Mam nadzieje ze pozostałe zespoły awansuja.
tetrus
Wialka Wisla odplynela jak Polska dluga. A byli tacy pewni siebie... thumbdown.gif

Narazie Amika nie zawiodla i awansowala dalej thumbsup.gif
POSTMAN
A że Wisła płynie przez Warszawe to i Legia sie zabrała z prądem.

Austria od 9 lat nie strzeliła bramki na wyjeździe ale polak potrafi i już dał se strzelić 2.

Polska piłka do dno i 3 metry mułu.

Dobrze że Wisła nie płynie przez Wronki hehe
Ljarro
A zarząd Wisły to sie podał do dymisji, ciekawe czy Kasperczaka zwolnią, może obejmie reprezentajce wink.gif
Dosiek
wallbash.gif ciach.gif :ranting: ranting.gif furious.gif

Rozwiązać PZPN, i wszystkie kluby.

Po prostu polską piłke nożna trzeba stworzyć od nowa. I niech to za nas zrobią np. anglicy. Może coś z tego wyjdzie. ciach.gif

Tak nam pozostaje oglądać tylko Amicę cry.gif

A tak wieżyłem że w tym sezonie pójdzie nam dobrze.
s.lopez
Serce mi sie kraja moja Legia dostaje w d...e cry.gif

szkoda słów cry.gif

Edit

1:3 Katastrofa crazy.gif jedynie kibice wygrali dla nich bier.gif

pozdrawiam smiley13.gif
ks.znicz
Amica w drugiej rundzie Pucharu UEFA ... Hura ... jednak mamy jakąś drużynę (która niestety przewiduje że odpadnie w tej rundzie biggrin.gif). Niech sie chłopcy ograją i pokażą że Polacy też umieją grać w piłkę kopaną. Pozdro all !@!
POSTMAN
TVN wydał kase na transmisje i lipa niedługo nie będa milie co pokazywać.
Jimi
Cemu nie odpadły wszystkie smile.gif było by smieszniej biggrin.gif

Przed rozgrywkami mowili ze awans to maja zapewnione wszystkie biggrin.gif hehehe
pyzio2
CYTAT
TVN wydał kase na transmisje i lipa niedługo nie będa milie co pokazywać.

no nie beda ale Amica chociaż awansowała najbardziej mi sie podobał komentarz podczas meczu Wisły.

Nie ogladacie państwo bynajmniej programu nie do wiary clap.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.