Panowie do myszy i glosowac, moze nasi kopacze wezma to sobie do serca i dadza rade...
Pozdrawiam
Jestem optimista i uwazam ze wszytkie choc z drugiej strony w to watpie
Mr_Baggins
29.09.04 - 12:12
Mam nadzieję, że awansują Wisła i Austria Wiedeń
Wisla musi awansowac Amica raczej tez powinna co do Legii to zalezy wszystko od nich ale bedzie ciezko
lokocool
29.09.04 - 13:09
Chcailbym zeby ktoras z druzyn awansowala, ale.... patrzac realnie... Nie interesuje mnie to bo polska pilka klubowa to dno...

to jest moja odpowedz
Na dzien dzisiejszy i tak jak na to patrzę to zagłosowałem na odpowiedź Nr. 6
Wszystkie powinny awansowac. Jesli tego nie zrobia to 6 opcja staje sie faktem.
Oczywiscie 1 !!
Wisła awansuje napewno, Amica też raczej powinna. Za Legią jestem całym sercem i wieże że wygrają i to ze 2:0.
Fideista
29.09.04 - 15:34
Ciężko polemizować z tezą, iż polska piłka klubowa to dno... Mamy praktycznie jedną drużynę średniego, europejskiego formatu i może dwie, czy trzy (odkąd ITI przejął Legię) w miarę normalnie zarządzane...
Mimo to, w ostatniej odpowiedzi nie powinno być dla mnie implikacji.
Owszem, polska piłka klubowa to dno, ale...
W dzisiejszych pojedynkach, jak zawsze i tak będę kibicował wszystkim... Ot, głupie serce kibica.
A dlaczego nie ma odpowiedzi awansuje Wisła- Legia, Legia-Amica, Amica-Wisła ??
CYTAT(Ljarro @ 29.09.04 - 16:43)
A dlaczego nie ma odpowiedzi awansuje Wisła- Legia, Legia-Amica, Amica-Wisła ??
Juz Ci tlumacze:
Primo zeby nie bylo balaganu
Secundo zeby nie rozdrabniac glosow miedzy zbyt licznymi mozliwosciami wyboru
Dlatego kazdy glosuje na druzyne, ktora wg niego/niej ma szanse na awans...jesli sadzisz ze 2 druzyny maja takie same szanse to napisz to w swoim poscie..
Pozdrawiam i trzymamy kciukery za naszych!!!
Z dobrym wiatrem awansują wszystkie
ks.znicz
29.09.04 - 23:46
Legia tylko nie awansuje

Szkoda ... ale takie jest życie

. Pozdro all !@!
Serce by chciało żeby awansowały wszystkie, ale rozum podpowiada że uda sie to tylko Wiśle. A i jej nie przyjdzie to łatwo.
Pozdrowienia.
wiadomo ze chcę zeby wszystkie awansowaly, ale patrzac realnie to tylko wisla... :/
misjek_g
30.09.04 - 11:32
Awansują wszystkie - szkoda tylko że niestety meczów nie pooglądam. Ale łatwo na pewno żadna nie będzie miała.
pozdro
W lidze kibicuje tylko jednej drużynie ale w pucharach kibicuje wszystkim NASZYM drużyną bo one grają dla siebie jak i dla POLSKI!!! Do boju!!!
Fideista
30.09.04 - 17:18
25 minut do końca... Dinamo - Wisła 2:0...

Szok...
Hehe dobrze wczoraj zagłosowałem że polska piłka to dno.
yezuuuuuu co sie dzieje.......ja nie rozumiem..przeciez to mistrz Polski...
Fideista
30.09.04 - 17:35
2:1 i 15 minut!!!
Błaaaaagam! Jak zremisują to przez miesiąc nie tykam whisky!
No Comment, wczoraj oddałem głos przy punkcie 6 długo na wzmocnienie uzasadnienia nie musiałem czekać .....
.....:::::Bigos:::::.....
Stalo sie...Po raz kolejny nasi cudowni gwiazdorzy, pieknie opaleni chlopcy, wielcy gracze, na ktorych nie poznala sie Europa i musieli wrocic do Polski, nie dali rady brutalnie grajacym, nakoksowanym, wysokim, szybkim, swietnym technicznie Gruzinom. Pomijam juz fakt, ze boisko bylo nierowne, niewymiarowe, trawa za dluga, pilka za sliska i za malo kolorowa...
Pozdrawiam i wybieram odpowiedz 6 ponownie
ks.znicz
30.09.04 - 18:03
Cholera ... a ja postawiłem 200 zł na Wisłe że nie przegra a tak ... to i kasa popłynęła i Wisła nieawansowała .... No nie wiem ... Ciekawe jak pójdzie amice i Legii ... Pozdro all !@!
Straszna sprawa. Będę w cięzkim szoku jeszcze pare dni. Po prostu nie wierze. Mam nadzieje ze pozostałe zespoły awansuja.
Wialka Wisla odplynela jak Polska dluga. A byli tacy pewni siebie...
Narazie Amika nie zawiodla i awansowala dalej
A że Wisła płynie przez Warszawe to i Legia sie zabrała z prądem.
Austria od 9 lat nie strzeliła bramki na wyjeździe ale polak potrafi i już dał se strzelić 2.
Polska piłka do dno i 3 metry mułu.
Dobrze że Wisła nie płynie przez Wronki hehe
A zarząd Wisły to sie podał do dymisji, ciekawe czy Kasperczaka zwolnią, może obejmie reprezentajce

:ranting:
Rozwiązać PZPN, i wszystkie kluby.
Po prostu polską piłke nożna trzeba stworzyć od nowa. I niech to za nas zrobią np. anglicy. Może coś z tego wyjdzie.
Tak nam pozostaje oglądać tylko Amicę
A tak wieżyłem że w tym sezonie pójdzie nam dobrze.
Serce mi sie kraja moja Legia dostaje w d...e
szkoda słów

Edit
1:3 Katastrofa

jedynie kibice wygrali dla nich
pozdrawiam
ks.znicz
30.09.04 - 21:43
Amica w drugiej rundzie Pucharu UEFA ... Hura ... jednak mamy jakąś drużynę (która niestety przewiduje że odpadnie w tej rundzie

). Niech sie chłopcy ograją i pokażą że Polacy też umieją grać w piłkę kopaną. Pozdro all !@!
TVN wydał kase na transmisje i lipa niedługo nie będa milie co pokazywać.
Cemu nie odpadły wszystkie

było by smieszniej

Przed rozgrywkami mowili ze awans to maja zapewnione wszystkie

hehehe
CYTAT
TVN wydał kase na transmisje i lipa niedługo nie będa milie co pokazywać.
no nie beda ale Amica chociaż awansowała najbardziej mi sie podobał komentarz podczas meczu Wisły.
Nie ogladacie państwo bynajmniej programu nie do wiary
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.