Velociraptor
14.06.04 - 22:35
Mam taki dziwny problemik zainstalowalem karte TV winfast 2000 i po uruchomieniu ( a raczej próbie ) wyskakuje komunikat
...Wystąpił problem z aplikacją WinFast PVR Application i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty...
a blad wystepuje przez plik ole32.dll
sygnatura bledu
AppName: wftv.exe AppVer: 3.0.9.45 ModName: ole32.dll
ModVer: 5.1.2600.115 Offset: 0007a490
jesli ktos wie o co chodzi to goraca prosba o pomoc
Sprobuj sciagnac najnowszy sterownik z sieci i jeszcze raz zainstalowac!
Jwżeli pracujesz na windowsie XP to musisz ściągnąć sterowniki do windowsa xp jeśli to nie pomoże to spróbuj zainstalować na innym systemie
Velociraptor
16.06.04 - 09:35
THX za pomoc mam jeszcze jedno pytanko bo doszedlem juz do tego ze to przez kodeki. Jak je odinstaluje to wszystko gra co teraz zrobic?
Hmm...ciezkie pytanie jak wszystko gra to ogladaj.Jak w przyszlosci z innym filmem beda problemy sprobuj zainstalowac inne kodeki jest wiele do wyboru.U jednego dziala to u innego tamto.
Na przyklad masz TSUNAMI CODEC PACK albo NIMO.
Trzeba probowac co do twojego kompa pasuje!
Zerknij do tego tematu
http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/ar...1450&nrstrony=1. Wcale nie trzeba instalować wszystkiego co ma w nazwie "codec". Z podanym w linku zestawem, powinno być wszystko oki, a gdyby czegoś tam kiedyś zabrakło, to można zawsze dorzucić
Velociraptor
16.06.04 - 17:36
dopesson
29.10.06 - 17:01
ja mam taki problem:
pozainstalowaniu najnowszego softu pojawia mi się:
Wystąpił problem z aplikacją WinFast PVR Application i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
ale jak kliekam link w celu uzyskania więcej info to w szczegółach mam:
AppName: wftv.exe AppVer: 3.0.10.99 ModName: wftv.exe
ModVer: 3.0.10.99 Offset: 0008fcb8
czyli jakby problem wystąpił z plikiem wftv.exe. I nie wiem co robić bo:
odinstalowałem aplikację i streowniki po czym zainstalowałem wszystko od nowa i nic...
zainstalowałem starą wersję która mi do dzisiaj działała i niestaty to samo!
odinstalowałem i zainstalowałem kodeki na nowo I NIC TO NIE DAŁO!
macie jakieś jeszcze pomysły ?
Pozdrawiam;
PG.
Berserker
30.10.06 - 16:20
Tu goście też mają problemy
http://www.wgk.com.pl/forum/viewtopic.php?t=32347 wynika z tego że usunęło kodeki- ale jakie trudno powiedzieć, więc trzeba reinstalkę walnąć
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.