Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kasowanie
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Zgrywanie, wypalanie, odtwarzanie
KUMAS
Witam i ja w sprawie a takiej ze potrzebowalbym programiku do skasowania lub

wyciecia ale chodzi bardziej o wyciecie pewnego odcinka sciezki mp3 lub jakby to

ktos sobie inaczej nazwal ale chodzi o kasowanie pliku mp3. biggrin.gif Mam kilkuminutowy

pliczek i chcialbym zbedna czesc tego pliczku wyciac wywalic lub usunac a chodzi

mi np o paczatek pliku mp3. wink.gif Jakim programem moglbym to zrobic. Nie tylko

poczatek tego pliku a takze srodek lub koniec zeby bylo nie porozumien. biggrin.gif

Wlaczylo sie gadanie ..............wiadomo po czym biggrin.gif taki dzis dzien na ............... biggrin.gif ?
POSTMAN
Ja do edycji muzyki kiedys używałem GoldWave. trzeba najpierw rozkompresować mp3 na wava i obrabiac wava. Można robić wszystko wycinac wklejac co chcesz.
kalion
Hmmm a cooledit??? nie nadaje sie do tego ja np. dziele nim i lacze mp3 ale ucinac tez chyba sie da.
leonard
goldwave mozesz pobrac STAD
WoocashACN
zobacz jeszcze MP3 Doctor
gulon
Ja polecam darmowy mp3DirectCut:

http://www.uni-frankfurt.de/~pesch/

Również po polsku...
KUMAS
Wielkie dzieki rolleyes.gif
KUMAS
CYTAT(POSTMAN @ 16.06.2004 - 16:32)
kiedys używałem GoldWave

@Postman jak tym Goldwawe wyciac kawalek pliku mp3 kyorego zamienilem na waw i che teraz uciac pewny kawalek. W tym programiku jest FULL przyciskow i nic nie wiadomo ?
ziparo
CYTAT(gulon @ 16.06.2004 - 17:09)

Również po polsku...

Spoko programik tez polecam i za trudny nie jest jak ktos nie wie o co chodzi tongue.gif
KUMAS
CYTAT(ziparo @ 16.06.2004 - 19:34)
CYTAT(gulon @ 16.06.2004 - 17:09)

Również po polsku...

Spoko programik tez polecam i za trudny nie jest jak ktos nie wie o co chodzi tongue.gif

@ziparo nie musisz podawac tego samego co juz byl opodane. mad.gif
ziparo
CYTAT(KUMAS @ 16.06.2004 - 19:55)
@ziparo nie musisz podawac tego samego co juz byl opodane.  mad.gif

Ja nie podaje tylko polecam a to co innego wypróbowałem go jest dobry a ty nie rozumiesz jak zwykle sensu zdania oj NIEKUMCZATY wink.gif
KUMAS
To nie polecaj bo juz mi to zostalo polecone i podane a ten programik jest po angielsku a nie po polsku biggrin.gif
ziparo
CYTAT(KUMAS @ 16.06.2004 - 20:04)
To nie polecaj bo juz mi to zostalo polecone i podane a ten programik jest po angielsku a nie po polsku biggrin.gif

NIe moge gosciu masz przeciez pliczek do ściagniecia language !!!!!!!!!!!!!! i jest po Polsku bo go mam i mi nie gadaj bzdur mad.gif mad.gif mad.gif
KUMAS
CYTAT(ziparo @ 16.06.2004 - 20:20)
przeciez pliczek do ściagniecia language !!!!!!!!!!!!!! i jest po Polsku bo go mam i mi nie gadaj bzdur

wybacz ale ja wybralem po angielsku i tez mam pliczek language pack. Juz mi sie nie chce z toba gadac. mad.gif
MarekET
Mozesz jeszcze pobrać ciekawy program na stronie www.audacity.sourceforge.net , ja to mam w polskiej wersji chociaz instalowałem to z jakiejś płytki z czasopisma . Sprawdz .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.