Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poprawka do Windows XP Service Pack 2 (KB884020)
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Systemy Operacyjne > Windows 9X / NT / W2K / XP
easio
Jak widać, nie trzeba było długo czekać na "masowe" łatanie dziur powstałych po instalacji najnowszego pakietu zbiorczego poprawek do systemu operacyjnego Windows XP. Właśnie ukazała się trzecia edycja pliku ,,patchująccego" błędy krytyczne objawiające się po instalacji Service Pack 2, o nazwie KB884020.

pobierz

Hie hie biggrin.gif Widać, że nawet to co Microsoft rozdaje za darmo też jest do bani tongue.gif Ja już się pozbyłem SP2 bo był jak kula u nogi i zamiast wspomagać to przeszkadzał i do tego zajmuje sporo miejsca a ja jako poprawny osiołek musze mieć dużo miejsca na dyskach biggrin.gif
tetrus
CYTAT(easio @ 25.10.04 - 08:56)
D Widać, że nawet to co Microsoft rozdaje za darmo też jest do bani tongue.gif Ja już się pozbyłem SP2 bo był jak kula u nogi i zamiast wspomagać to przeszkadzał i do tego zajmuje sporo miejsca a ja jako poprawny osiołek musze mieć dużo miejsca na dyskach biggrin.gif
*

Nie musi zajmowac duzo miejsca. Troche pracy i bedzie chudszy. U mnie mial 400 MB na dysku i chodzil stabilnie.
easio
No u mnie krzyczał dopiero przy 180 MB free space biggrin.gif

btw. a'propos "odchudzania" to wpadlem na ciekawy link: Odchudzanie Windows Niby rzeczy oczywiste a jednak każdy może sobie "skrócić windoze".

Jednak ja raczej zdania nie zmienie - SP2 miało usprawnić działanie Windowsa a wg mojej opninii (skromnej oczywiście) tylko przeszkadza. Nie chcę absolutnie krytykować włożonej w powstanie SP2 pracy ludzkich rąk ale wydaje mi się, że robili to ludzie, którzy jedną aplikacją chceli zastąpić kilka innych... Jak się chce złapać dwie sroki za ogon to tylko pióra zostają w rękach tongue.gif tongue.gif
Master00
Ja procz SP1 i latek na blastera i sassera nie instaluje zadnych patchow, wychodze z zalozenia ze ich laty lataj 1 dziure a tworza dwie kolejne. ciach.gif ciach.gif Ten topik to potwierdza

Dobry firewall + antywir i nieboje sie sieci laugh.gif
easio
"Kupujesz ser to wiesz, że ona ma dziury" tongue.gif

Ja nawet firewalla nie mam bo i tak u mnie format dysku na miesiąc to standard biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.