CYTAT(Yasiu @ 25.06.2004 - 18:27)
Widze!
Temat jest: "Żdzbło i Belka".
-moja odpowiedz jest zatem:
-po pierwsze primo - na temat
-po drugie primo - calkowicie apolityczna (albowiem gdzie w mojej wypowiedzi widzisz jakakolwiek polityke)
-po trzecie primo - jest proreligijna (owolania do {nie bede wymienial aby nie urazic nikogo - a szczegolnie mniejszosci religijnych, seksualnych i obojniaczych})
- i po czwarte ale nie ostatnie - nie ty jeden masz tu odchylenia od pionu, a ostentacyjne obnoszenie sie przez ciebie, z wiadomym, powoduje u mnie nagla potrzeba wypowiedzenia sie i zwrocenia na siebie uwagi. (syndrom ten nosi nazwe "zawisc" - nie mylic z syndromem Ksantypy
....Kasandry...
........Kota Filemona...
.......no wiecie!
hm
Poza konkursem : uzywanie "po pierwsze primo", "po drugie primo" itd. oznacza po pierwsze pierwsze, po drugie pierwsze itd... co to kodeks Ju Jitsu czy jak ?
primo: temat jest "Źdźbło i belka" (tyle ze pisane samymi duzymi literami ) nie zas "Żdzbło i Belka" (nie wiem co to żdzbło)
secundo: Polityke dostrzegam gdy piszesz z "Belka" z duzej literki "B" (jesli nie jest to poczatek zdania) i mam wrazenie ze byc moze Twoje slowa odnosza sie do Premiera Rzeczypospolitej Pana Marka Belki

Nie obserwujac zas sceny politycznej nie wiem czy przeszedł juz czy nie.
tertio: Proreligijnosci w Twej wypowiedzi niestety (ubolewam nad tym ) nie dostrzeglem tymsamym prosze o rozwiniecie. Nic mi nie wiadomomo o mniejszosciach obojniaczych (czyżby znow nie ten post, na nie tą planete Yasiu ?

)
quatro: moje odchylenie od pionu nie jest ponadnormatywne

(zwazywszy na nick, i to iz nie brzmi on np.: "Furiat" - vide definicja furiata ) i insynuacją jest jakobym sie z tym obnosił. Prawda zas jest iz tego nie ukrywam. Podziwiam szczerosc i trafne uzycie wyrazu "zawisc"

aczkolwiek temat "Syndrom Ksantypy" zapoczatkował kol. Fideista zwany rowniez "Tańczącym Lwem Czatu" ( alias "Złotousty" - a to ze wzgledu na swe na nim dokonania

) tym samym zawisc Swą kierujesz w niewlasciwym kierunku.
quinto: ani Kasandra ani Kot Filemon nie pisali jak do tej pory do mnie wiec pozostaje Ci pozazdroscic ze do Ciebie pisują (szczegolnie zas Kot Filemon )

Ciesze sie tez iż widzisz o czym radosnie donosisz w pierwszych slowach swego postu ... TO SUKCES !!! BRAWO DLA YASIA.
pozdrowionka
Wariot
P.S. I znow krzyczałes.... ech..... o tempora ! o mores! I jaka belka przeszła ? ?
Przykro mi iz kol. Fideista przemyca tu tematy biezacej polityki... to doprawdy godne ubolewania.