Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowe konta e-mail ???
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Internet i Sieci Komputerowe
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
kroll21
50 zaproszen do rozdania na gmail

pisac na pm
jar3cki
ja mam w sumie ok. 300 - pisac jak ktos chce smile.gif
Xahil
A to co jeszcze ciagle jest problem ? To ja mam 100 wink.gif
Nellus
Do rozdania 50 zaproszen. Tyle osob sie oglasza, ze nie wiem kiedy sie to rozda. smile.gif
adek140
mam 50, chetni niech pisza...
Phaet
Nikt nie chce gmaila. Wiem bo miałem przez 1 dzień i podziękowałem.
gmail sux
Dipster
Ja także mam do rozdania 50 wink.gif
kasiarz
Ja mam koło 100 zaproszeń. smile.gif
tetrus
CYTAT(Phaet @ 21.01.07 - 12:45) *
Nikt nie chce gmaila. Wiem bo miałem przez 1 dzień i podziękowałem.
gmail sux

Moze powiesz czemu podziekowales i czemu "sux"?
Jak dla mnie 1 dzien to chyba troche za krotko by stwierdzic czy jest "sux" czy tez nie.
jar3cki
na niektore opinie Phaet'a trzeba brac spora poprawke wink.gif jesli idzie o obsluge konta przez przez przegladarke internetowa gmail jest bez watpienia numerem 1 smile.gif

@Phaet: pokaz darmowe konto bez reklam ktore jest suxless tongue.gif pewnie hotmail, mam racje? a_rotfl.gif
Phaet
Hotmail jest ok. Miałem kiedyś ale z durnym loginem jeszcze kiedy sobie ksywki nie wymyśliłem. Potem były wszystkie zajęte... A reklamy są wszędzie (mowa o spamie). Nawet w gmailu. Wiem bo dostałem.
A że wygląda prawie identycznie jak yahoo i wcale nie ma żadnych rewelacyjnych funkcji... Aż sie nie dziwie, że przekierowują maila z gmaila na onet na przykład albo yahoo bo to jeden pies. Zresztą nikt ze znajomych już tego nie używa
gmail sux i już.
jar3cki
CYTAT(Phaet @ 23.01.07 - 19:18) *
A reklamy są wszędzie. Nawet w gmailu. Wiem bo dostałem.

mowisz o spamie czy o bannerach reklamowych ktore sa na samej stronie? wink.gif
domeloslaw2
W sumie przydalo by sie zalozyc nowa poczte zeby miec jakas pozadna a nie jak dziecko z podstawowki tongue.gif

Jak ktos moze to zapoda jakies zaproszenie wymagan w sumie nie mam ale tylko jedno zeby ni przychodzlo za duzo syfu i mozna bylo wysylac spore paczki tongue.gif to wszystko

Mail to Domeloslaw2@o2.pl

EDIT
Dzieki za zaproszenie ale mam problem bo juz ktos ma takiego jak ja chce imie i nazwisko lipa tongue.gif

Edit 2 tongue.gif juz dziala hehehe dzieki jeszcze raz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.