Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowe konta e-mail ???
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Internet i Sieci Komputerowe
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pazerus
śćiema !

moze mi ktos powiedziec jakie sa najlepsze darmowe konta email??????? zeby szybko chodzily i byly niezawodne. lub jesli juz cos to cos platnego ale dobrego i taniego??????? poleccie cos plzzzzz drunk.gif drunk.gif drunk.gif drunk.gif drunk.gif drunk.gif
easio
blagam worthy.gif google.gif google.gif google.gif google.gif

za daarmo masz ...................................... i jeszcze troche kont wiec po co placic ?? chyba ze nie masz co z kasa zrobic.... ciach.gif
KeRaM
@easio nie musisz sie tak denerwowac wink.gif wink.gif a tak swoja drogą slyszalem ze gazeta.pl jest niezla a poza tym za friko! smile.gif
lokocool
Ja polecam www.o2.pl smile.gif

pozdr. smiley13.gif
hibi
CYTAT(easio @ 14.11.04 - 01:14)
google.gif  google.gif  google.gif  google.gif
*

Dokładnie a_rotfl.gif

A konkretnie to Gmail, używam od kilku tygodni i nie zamienie na nic innego smile.gif
easio
To nie nerwy.... i troche glupio sie zachowalem....

- GMail jest w porzadku
- gazeta.pl
- onet.pl - ja z sentymentu do tej stronki zalozylem tam konto

Jesli chodzi i o platne konta to zwracaj uwage na uslugi dodatkowe zawarte w pakiecie (np. usługi hostingowe)

Osobiscie nie uzywam platnych kont i raczej sa one przeznaczone dla klientow korporacji jakichs ale jak kogos stac to czemu nie biggrin.gif tylko pamietaj - diabel tkwi w szczegolach biggrin.gif

pozdr
easio
Pazerus
CYTAT(hibi @ 14.11.04 - 01:42)
A konkretnie to Gmail, używam od kilku tygodni i nie zamienie na nic innego smile.gif

gdzie sie zarejstrowac itp ?????????????????

aisio nie deneruj sie tak zlosc szkodzi urodzie thumbsup.gif
cast
No właśnie jak założyć kontro na gmail .

2. How do I sign up? When can I get a Gmail account?

We're currently only offering Gmail as part of a preview release and limited test. We don't have details on when Gmail will be made more widely available, as that depends in part on the results of the test. If you're interested in receiving updates on Gmail, submit your email address using the form at the bottom of this page.

czyli że jak ? pisze że to wersja beta i jak się tam dostać...?
popek31
Polecam www.o2.pl, działam na nim od kilku lat. Reklamy pojawiają się nie częściej niż jedna na tydzień. Serwery szybkie ( szybciej mi chodzi niż gazeta.pl ).
Jeżeli Ci zależy na stałym adresie pocztowym to wybierz coś stabilnego. Z gmail-em jeszcze chyba nic do końca nie wiadomo.
buЯn
CYTAT(hibi @ 14.11.04 - 01:42)
*

@hibi to może zaprosiłbyś innych z forum do Gmail bo tylko przez zaproszenie kogoś kto już z tego korzysta można tam założyć konto
hibi
CYTAT(buЯn @ 14.11.04 - 13:29)
@hibi to może zaprosiłbyś innych z forum do Gmail...
*

Dobra smile.gif
Mam dla was 6 zaproszeń, na zgłoszenia czekam do jutra wieczorem, zgłoszenia tylko przez PW.
Informacja musi zawierać - Imię i Nazwisko(niekoniecznie prawdziwe) oraz aktualny adres e-mail na który mam przesłać zaproszenie.

edit: zostały 2 zaproszenia
OkweL
Tutaj byl podobny temat, moze nieco zdezaktualizowany ale zawszez wink.gif
wins
Mi zostalo jedno zaproszenie do gmail. Moze ktos bedzie chetny?
buЯn
dobra ja też chce jak ktoś ma jeszcze wolne zaproszenie niech da znać to podeśle odpowiednie dane bo nie wiem czy zaproszenia @wins'a oraz @hibi jeszcze sa dostępne
jar3cki
obra, Gmail juz jest smile.gif. tylko jest jedno male ale.. nie moge ustawic The Bat! zeby odbieral mi poczte z tego konta. dosc dziwne, bo robie wszystko co jest napisane w help. moze dlatego, ze nie znajduje sie na tej liscie, co? tongue.gif
CYTAT(POP client configuration list)
* Outlook Express and Outlook 2002 (and older) (Windows)
* Outlook Express and Outlook 2002 (and older) (Mac)
* Outlook 2003
* Entourage 2004
* Entourage X
* Eudora 5.1 (and higher) (Sponsored & Paid Mode)
* Eudora 5.1 (and higher) (Light Mode)
* Netscape Mail 7.x
* Netscape Mail 6.2
* Netscape Mail 4.5, 4.6, or 4.7
* Apple Mail
* Mozilla 1.7
* Thunderbird 0.x
* Other

piszcie jak jest, moze faktycznie Gmail i The Bat! sie nie lubia wink.gif.

p.s
CYTAT(Error)
Serwer zgłasza błąd. Komunikat serwera: -ERR [SYS/PERM] Your account is not enabled for POP access. Please visit your Gmail settings page (...)

smiley13.gif
I_O
CYTAT
Serwer zgłasza błąd. Komunikat serwera: -ERR [SYS/PERM] Your account is not enabled for POP access. Please visit your Gmail settings page (...)

Coz wiecej ci potrzebne? smile.gif
Jesli Gugel tak radzi to moze faktycznie zobacz w ustawieniach konta czy masz wlaczone dojscie przez POP?
Zreszta mozliwosc uzywania POP3 wprowadzil GMail dopiero kilka dni temu - wczesniej to nie bylo mozliwe - i jeszcze nie wszystkie konta zostaly u nich "przestawione". Te w ktorych to juz jest wlaczone nalezy sobie samemu uaktywnic.
hibi
Dokładnie tak jak pisze I_O obsługe POP3 wprowadzili dopiero 4 dni temu i jeszcze nie wszystko działa jak powinno, ale ja tam narazie kozystam via www bo mi sie podoba smile.gif
Blueman
jak to jest z tymi zaproszeniami na Gmail, chodzi mi dokladnie ile zaproszen ma jeden user do dyspozycji?

pzdr
__
Blueman
Kosiar
CYTAT(Blueman @ 16.11.04 - 00:29)
jak to jest z tymi zaproszeniami na Gmail, chodzi mi dokladnie ile zaproszen ma jeden user do dyspozycji?

pzdr
__
Blueman
*

Ja Dostałem zaproszenie od @Hibiego ale sam nie mogę narazie dać nigomu zaproszenie poprostu nie mam narazie takiej opcji. @Hibi sugeruje duzo korzystać z tego konta to wtedy pewnie dostanie się kilka zaproszeń do rozesłania. Więc ja już rozesłałem znajomym mój nowy adres i będe korzystał smile.gif
SebNET
Ja mam problemy ze skonfigurowaniem Outlooka, pluje mi się o hasło i nie wiedziałem z jakiego powodu, dopiero potem pokapowałem się, że trzeba włączyć POP w opcjach konta na stronie. Wszystko pięknie, tylko jest jedno ale. To screen pokazujący coś takiego:

a ja mam coś takiego:

Jak łatwo zauważyć nie mam funkcji POP, tylko gołe FORWARDING blink.gif Wie ktoś czym to jest spowodowane?
-=KiZiU=-
Z tego co ja sie orientuje, usluga POP jest przydzielana losowo. Ja tez nie mam. Jak bedziesz mial przydzielone zaproszenia, to wyslij sobie jedno. Mozliwe, ze Ci sie trafi fulll opcja smile.gif

Edit:

Powysylalem sobie kilka maili z i na konto gmail i POP sie ukazal....
Kosiar
Ja usługe POP dostałem dziś rano a wczoraj dostałem konto więc tak jak napisał @I_O że oni powoli wdrażają POP do swojej poczty i każde konto dostanie POP.
hibi
Ja mam 2 konta z tego jedno założyłem wczoraj, i tu miałem odrazu POP3 aktywne,
natomiast w koncie które uzywam juz od jakiegos czasu włączyli mi dopiero dzisiaj smile.gif
jar3cki
dzieki wielkie smile.gif. zaraz zastosuje sie do Waszych rad wink.gif.

smiley13.gif
SebNET
OK mam już POP uruchomiony. Dzięki @hibi za zaproszenie flowers.gif
Kosiar
Jedno co mi się nie podoba w tej poczcie gmail że jeśli się korzysta z klienta www to zauważyłem ze listy z polskimi znakami dochodza z krzakami jeśli je się np. odbiera przez www na wp.pl a także w drugą stronę też chodzą krzaki bo dostałem mail potwierdzający zmianę adresu email na osiol.net i też dostałem go z krzakami sad.gif . Ale nie które maile dochodzą z polskimi znakami bez problemów. A ja właśnie chciałem się przerzucić z klienta normalnego na www bo dużo przychodzi do mnie rożnych maili z dużymi załącznikami i nie chce ich trzymać na kompie wolał bym zeby były w sieci sad.gif a także chodziło mi o spam którego też dość dużo się z czasem zbiera
Blueman
CYTAT(Kosiar @ 16.11.04 - 01:15)
Ja Dostałem zaproszenie od @Hibiego ale sam nie mogę narazie dać nigomu zaproszenie poprostu nie mam narazie takiej opcji. @Hibi sugeruje duzo korzystać z tego konta to wtedy pewnie dostanie się kilka zaproszeń do rozesłania. Więc ja już rozesłałem znajomym mój nowy adres i będe korzystał smile.gif
*

bylaby szansa ze ktos ma jeszcze jedno wolne zaproszenie i by sie nim podzielil?

pzdr
__
Blueman
Kosiar
Jeżeli dostanę taką możliwość to oczywiście że mozesz liczyć na zaproszenie narazie jednak nie mam jeszcze takiej możliwości sad.gif
cast
Czy ma ktoś jeszcze wolne zaproszenie , prosze o kontakt na pw. pozdrawiam
tetrus
Pytanie z innej beczki. Po jakim czasie dostaje sie mozliwosc zapraszania innych osob?

@hibi dzieki za zaproszenia bier.gif
buЯn
CYTAT(Blueman @ 17.11.04 - 01:18)
bylaby szansa ze ktos ma jeszcze jedno wolne zaproszenie i by sie nim podzielil?

pzdr
__
Blueman
*

CYTAT(cast @ 18.11.04 - 15:53)
Czy ma ktoś jeszcze wolne zaproszenie , prosze o kontakt na pw. pozdrawiam
*

ja skorzystalem z http://isnoop.net/gmailomatic.php i dostałem zaproszenie więc wy też możecie, trzeba trochę cierpliwości i już
COBRA
no to będę polował smile.gif

ale jak ktoś mi podrzuci to innym kolegom swoje zaproszenia też chętnie odstąpie smile.gif
Blueman
CYTAT(COBRA @ 18.11.04 - 18:03)
no to będę polował smile.gif

ja juz poluje od kilku godzin i ciagle: Currently, we have 0 invites available to share.
poczekamy zobaczymy smile.gif

pzdr
__
Biaku
COBRA
też mam ciągle 0 sad.gif
COBRA
JEST POAND 30 MAILI DO ROZDANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Blueman
to byla szybka akcja smile.gif na poczatku bylo ~250 zaproszen a juz po chwili zero, udalo mi sie zalapac na jednego linka ale niestety gmail twierdzi ze cos z nim jest nie tak sad.gif, nic to, trzeba bedzie zapolowac jeszcze raz...

pzdr
__
Blueman
COBRA
dokładnie, mój też był do bani sad.gif

napisało że link przedawniony sad.gif
tetrus
Jak tylko bede mial mozliwosc wyslania zaproszen to macie je u mnie jak w banku wink.gif
COBRA
tia, to samo tyczy się mnie wink.gif
Blueman
cala nadzieja w Was smile.gif

co do tych zaproszen z http://isnoop.net/gmailomatic.php to chyba mam pecha sad.gif na 9 linkow wszystkie albo przedawnione albo cos z nimi jest nie tak sad.gif

pzdr
__
Blueman
COBRA
teraz to sie zalapalem na 4 linki, i zaden nie dziala sad.gif
COBRA
Server Error

Gmail is temporarily unavailable. Cross your fingers and try again in a few minutes. We're sorry for the inconvenience.

There was something wrong with the link you followed to get here. You might try copying the entire link and pasting it into your browser's address bar. If that doesn't work and you'd still like to sign up for Gmail, you'll need a new account creation link. We apologize for the inconvenience.

If you've already created a Gmail account, go to http://gmail.google.com to log in.

to dostaje w jednym lub innym linku sad.gif
COBRA
chetni szybko na to stronke ! 400 maili smile.gif

i znoof nic sad.gif nie dosc ze na stronce jakies bledy mi wyrzucalo, to jedyne zaproszenie ktore dostalem oczywiscie nie dziala
COBRA
kolejne 6 linków do bani !

@Burn ty szczęściarzu wink.gif

ja jush tracę nadzieje wink.gif
OkweL
Ja rowniez dziekuje @Hibiemu za zaproszenie bier.gif respekt.gif i jak tylko bede mogl wysylac to rowniez swoje udostepnie smile.gif
buЯn
CYTAT(COBRA @ 20.11.04 - 13:35)
kolejne 6 linków do bani !

@Burn ty szczęściarzu wink.gif

ja jush tracę nadzieje wink.gif
*

nie wiem co sie tam teraz dzieje, ja dostalem normalnie i link byl ok, jak tylko dostane mozliwosc zaproszeń to ty @COBRA masz w pierwszej kolejności za wytrwałość wink.gif
COBRA
dzięki @BuRn ale już mam biggrin.gif

zimnokrwisty@gmail.com biggrin.gif

to teraz czekam aż dostane pule zaproszeń, i kolegów osiołków będę mógł uszczęśliwić thumbsup.gif

btw. jak zrobić sobie takie fajne logo do siga z gmailem ? lamo.gif
Blueman
CYTAT(COBRA @ 21.11.04 - 02:44)
dzięki @BuRn  ale już mam biggrin.gif

zimnokrwisty@gmail.com  biggrin.gif

to teraz czekam aż dostane pule zaproszeń, i kolegów osiołków będę mógł uszczęśliwić  thumbsup.gif

btw. jak zrobić sobie takie fajne logo do siga z gmailem ?  lamo.gif
*

gratuluje!! smile.gif ja caly czas poluje na zaproszenie, ale jak sie ma pecha to tak juz jest, moze dzis sie uda wink.gif.

pzdr
__
Blueman
cast
ja się niestety nie doczekałem. A w jakich godzinach dorzucają te zaproszenia do puli ??
Kosiar
CYTAT(COBRA @ 21.11.04 - 02:44)
btw. jak zrobić sobie takie fajne logo do siga z gmailem ?  lamo.gif
*

Logo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.