Jest katalog na dysku niesystemowym, w ktorym sa 3 podkatalogi ze zdjeciami. Nagle cos sie popsulo i efekt jest taki
Co sie moglo stac i jak przywrocic poprzedni stan?
Problem jest tylko z tym jednym katakogiem i pokazuje, ze zajmuje 40 mb.
Eyeore
22.11.04 - 18:33
Szczerze mówiąc to taki efekt da sie uzyskać poprzez wielokrotne przekopiowanie sobie folderu, ale mi sie cos widzi ze to jakaś glupota. Z zajętoscią danych to się też zdarza, ale... 1. czemu oznaczony on jest jako wyjmowalny ? zmień go na stały (to jest harddisk ?) 2. przepuść mu głebokiego chkdsk przy kolejnym uruchomieniu systemu I co ma tak samo ?
tetrus
22.11.04 - 18:59
@Eyeore ten screen jest akurat z CD, ale na dysku jest podobna sytuacja.
Nie bylo takiego kopiowania. Po kazdym kliknieciu na katalog otwiera sie kolejny i tak do us nej smierci mozna a do zdjec nie moge sie dostac.
Chkdsk pozniej sprawdze i dam znac.
Loboak
22.11.04 - 19:39
@tetrus obawiam się , że masz problem z FAT-em ( jeden plik zapisywany jest wiele razy, ale żadna "kopia" nie jest dobra), wirus albo cóś, raczej pożegnaj sie z tymi plikami i chyba trzeba zrobić "format c:/ " i obawiam sie , że to jedyne rozwiązanie
pozdro
WoocashACN
22.11.04 - 21:53
tak żegnać to się odrazu nie trzeba -- najpierw Ontrackiem gruntownie przeskanować i odzyskać co się da...
skoku
23.11.04 - 09:26
wiele razy to mialem na win98
wystarczy disk doctorem przejechac dysk
pozdrawiam Skoku
tetrus
23.11.04 - 12:55
No niestety, nie da sie odzyskac danych.
Dzieki za rady
skoku
24.11.04 - 07:55
ee tam sie nie da. ja odzyskalem dane z partycji 40GB gdzie WOGOLE nie bylo systemu plikow. partition magic pokazywal te partycje jako ????????????
pusc mi PW z mailem to Ci wysle ten program (0,5MB).
pozdrawiam Skoku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.