Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: program do robienia screenshotów
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
fiodor77
witam

Podobno istnieją programy do robienia screenshotow?

Jak coś prosiłbym o wykaz albo linki.

pozdrawiam
lcf
HyperSnap-DX
lysywujta
Swietny programikiem jest clap.gif IrfanView.Jak pamietam to wpisalem w google i znalazlo mi niejedna stronke o programie i oczywiscie wersje do sciagniecia i PL takze.Bardzo polecam ,bo jest prosty i nie robi tylko screenow ,ale takze odtwarza muze ,filmy. thumbsup.gif dribble.gif
zimi2k
a wiec irfanview znajdziesz tutaj => http://ipartners.tucows.com/files2/iview395.exe

a wg mnie najlepszym programem do robienia screenshotow, a moze nawet nie programem jest klawisz PrintScreen i Paint... ale to jest moje zdanie...
Pozdrawiam...
hibi
Mi się bardzo podoba SnagIT tak sie to chyba pisze, oprócz robienia screenow mozesz nagrywać pulpit i dzwięk jak masz microfon oczywiście
Qłak
@zimi2k no print screen + paint jest ok. Ale jest jedno ale tongue.gif. możesz zrobić jeden screen wink.gif. a np jak grasz w nfsu2 i chcesz zrobic pare zdjatek to wlaczac i wylaczac gre troszke denerwuje. ja uzywałem hyper snapa i bylem b zadowolony - polecam smile.gif
OkweL
HyperSnap jest ok smile.gif thumbsup.gif Ale ja mialem juz jeden tytul, w ktorym nie potrafilem zrobic za jego pomoca screena smiley15.gif THPS 2 lub 3 (nie pamietam choc ze wskazaniem na 3 wink.gif) Nie dzialalo nawet jak ustawione bylo przechwytywanie obrazu z gier pod ScrollLockiem blink.gif A w tych grach nie dzialala nawet zadna kombinacja do przelaczania sie do windy (probowalem nawet ctr+alt+del zeby wlaczyc managera tongue.gif) ranting.gif
Xahil
Maly programik, ktory doskonale spelnia swoja funkcje Gadwin PrintScreen 2.6 no i jest darmowy smile.gif
Do robienia screenow z gier pewnie lepszy bedzie HyperSnap (a w pytaniu nie bylo ani slowa o grach wink.gif ), ale do normalnych screenshotow w windowsie, jako alternatywa dla printscreen + paint to ten programik jest wprost swietny smile.gif.

PS. 600 post smile.gif
blekione
CO do Print Screen, to jest to bardzo ograniczone rozwiązanie. Nie umożliwia on na przykład zrzucenie np. całej srony WWW, która nie mieści się na ekranie, czy tylko pojedynczego okna (no niby można wyciąć niepotrzebną część z PrintScreena, ale po co jak można to zrobić automatycznie). Umożliwia to np. ACA Capture Pro 4.31. Jego wadą jest to, że jest wersją 30 dniową, ale myślę, że potraficie sobie z tym poradzić. wink.gif
Maryan
popieram to co napisal @Xahil
Zecydowanie GadWin.
Pozdrawiam
Sprycjan
Fraps jest dobrym programikiem ale można nim robić screeny tylko w grach sad.gif Można też dzięki niemu nagrywac filmiki z gier smile.gif

P.S. Darmowy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.