Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie Outlook Express Zapisuje swoje maile
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
lokocool
Gdzie Outlook Express zapisuje swoje dane w windowsie 98, wlansie robie re-instalke kumplowi i musze skopiowac wink.gif

Pozdr. smiley13.gif
zimi2k
Skrzynka odbiorcza, klik prawym, wlasciwosci i tam jest sciezka docelowa; )
SebNET
Dokładnie to u mnie jest tak:

C:\Documents and Settings\SebNET\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{36A93DFE-F92F-452D-BDA0-6B0F579B5E3C}\Microsoft\Outlook Express

Pozdrawiam respekt.gif
aki
Plik -> Exportuj i masz do wyboru wiadomości lub książkę adresową. Zapiszesz to tam, gdzie podasz ściężkę smile.gif
zimi2k
@SebNET no tak tylko ty podales sciezke docelowa z Win_XP, albo Win 2000, a w Win98 jest troszq inaczej. Jak dobrze pamietam to zaczyna sie od ukrytego folderu dane aplikacji a potem juz tak samo jak u ciebie wink.gif
-=KiZiU=-
Sebus tak jest w XP itp. smile.gif

@lokocool tak jak Ci napisal @zimi2k znajdziesz sciezke do magazynu. Jezeli bedziesz w przyszlosci chcial ja zmienic to:
Narzedzia - Opcje - Konserwacja - Folder magazynu.
Auxiliaris
Wszystkie pliki z końcówką [*.dbx] to pliki do OE, końcówka [*.wab] to adresy z OE.
SebNET
CYTAT(-=KiZiU=- @ 28.12.04 - 21:46)
Sebus tak jest w XP itp. smile.gif

Ups jak zawsze roztrzepany i nie spojarzałem, że chodzi o Win98, przepraszam wacko.gif

Pozdrawiam respekt.gif
lokocool
Ok dzieki wink.gif Poradzilem sobie, bier.gif

Pozdr. smiley13.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.