Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: eMule 0.44d Ionix 3.47
Osłomania > Baza Informacyjna P2P > P2P - Software i Pomoc > eMule - Oficjalna Wersja i Modyfikacje > iONiX
misjek_g
CHANGELOG:
CYTAT
iONiX 3.47:
------------------------------------
- December 30th, 2004 -
------------------------------------
added to eMule 0.44d

fiX: crash on downloadingclients without credits [WiZaRd]

Linki ed2k:
binarka:
eMule0.44d-ionix-3.47-uni-bin.zip
source:
eMule0.44d-ionix-3.47-uni-src.zip

pozdro
Demon
Szybko jeszcze dobrze nie sprawdzilem 3,46, a tu 3,47. Zaraz biore sie za testowanie bo 46 jakos mnie nie przekonala.

Pozdrawiam
Auxiliaris
Porównywałem iONiX'a z MorphXT i musze stwierdzic, że MorphXT sprawował się u mnie dużo lepiej od iONiX'a, łoncze DSL 1024/128 możliwe że na innych łonczach iONiX sprawuje się lepiej, jak jest u was?

Pozd.
enlever
No właśnie z tym "sprawowaniem się" jest różnie. Mam Neostradę 640/128 i do tej pory nie miałem żadnych problemów z klasyczną linią osiołka. Ostatnio mnie pokusiło i zainstalowałem iONiXa najpierw 3.?? potem 3.45.

Nie znalazłem absolutnie żadnych różnic pozostających w związku z transferem. Średnie ssanie jest takie jak było na eMule 0.44d, przybyło tylko różnych informacji i przycisków. Moim zdaniem mod polega wyłącznie na kosmetyce. Oczywiście mogę się bardzo mylić, chociaż trudno będzie mi w to uwierzyć.
tetrus
U mnie spisuje sie znakomicie. Szybko wyszzukuje zrodla, zaczyna pobierac, srednie transfery sa wysokie i nie zapycha mi czest polaczenia jak inne wersje co jest moja zmora.
liczbak
no i prosze ja tez jeszcze nie przetestowalem3.46 a tu juz 3.47 , pracowici chlopcy sa. 3.45 leci na razie bardzo dobrze i szkoda mi restartowac, a tez mam dsl-a 1024\128 respekt.gif
Iceb0x
ja nadal jestem wierny wersji 3.3 spisuje sie wysmienicie. Gdy przczytalem, ze od wersji 3.4 nie ma systemu kredytow pawcia i BC to pomyslalem, ze ktos znowu psuje pieknego moda, ale widze po opiniach ze te najnowsze wersje sa coraz lepsze moze kiedys tez je wyprobuje smile.gif
liczbak
wlasnie testowalem wersje 3.47 i chyba wroce do 3.45, bo jest problem ze slotami., tzn. ni stad ni zowad jesli komus dam slota, sciaga tylko jedna czesc i po sciagnieciu przerywa polaczenie. potem dosyc dlugo trwa zanim ten ktos znowu wejdzie na upload.
pozatym odnosze wrazenie, ze nie zbajduje wszystkich zrodelek.nie przekonala mnie ta wersja. moze 3.48 bedzie lepsza.

wspanialego skoku do nowego roku. drunk.gif
hibi
Ja całyczas na 3.3 jade i nie nażekam smile.gif
Jakos narazie nie mam zamiaru zmieniać, bo zmiany jakie zaszły w kolejnych wersjach nie wyszły iONiXowi na dobre.

smiley13.gif
pSR
CYTAT
Porównywałem iONiX'a z MorphXT i musze stwierdzic, że MorphXT sprawował się u mnie dużo lepiej od iONiX'a, łoncze DSL 1024/128 możliwe że na innych łonczach iONiX sprawuje się lepiej, jak jest u was?

u mnie lepiej smiga jednak ionix. testowalem troche rozne morph'y. transfer byl raz lepszy, raz gorszy, ale daleko mu bylo do osiagniecia zadowalajacych rezultatow. siedze na dsl'u 2048/256
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.