Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program w excelu
Osłomania > IT, Multimedia, Home Entertainment, Komunikacja > Software
-=QbusO=-
Czy mozna zmienic jakos numeracje w excelu, bo mam tabele ktora zajmuje 2 wiersza zalezy mi zeby dane ktore wpisuje zaczynały sie od 1.
A jezeli nie da sie tego zmienic to jak mozna ustawic numeracje bo zalezy mi zeby mozna szukac dane wedlug numerow
WoocashACN
mały screenshocik poproszę bo chyba nie zrozumiałem
-=QbusO=-

CYTAT
Woocash ACN
mały screenshocik poproszę bo chyba nie zrozumiałem

chodzi o to czy mozna jakos ponumerowac w pierwszej kolumnie rzeczy ktore wpisuje bo zalezy mi zeby potem po numerach szukac ?

grrrrr....obrazek
denver666
powiem szczerze ze chyba dalej nie rozumiem, to nie mozesz przed tymi danymi co zamazales wstawic kolumny i zrobic tam wlasnie numeracji?? a tak swoja droga to kolega robi w windykacji?? biggrin.gif
pozdrawiam
-=QbusO=-
Robi i dostal polecenie zrobienie programu. censored.gif Tak jak widac na załączonym obrazku odręcznie wpisuje numerki ale chcialbym zeby mozna szukac pozniej bez problemu danego delikwenta a nie patrzec po kolei na numery i nazwiska, bo w drugim arkuszu tego programu mam spis alfabetyczny i do kazdej odsoby przypisane numer teczki i dlatego zalezy mi na latwym i sprawnym szukaniu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.